Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ПРЕМИНУО ЧУВЕНИ ГЛУМАЦ: Обожавали смо га у серији "Два и по мушкарца“

Чувени глумац Мартин Мал умро је у 80. години, саопштила је његова ћерка Меги Мал на Инстаграму. Одиграо је низ сјајних улога, међу којима је и рола у ситкому "Два и по мушкарца".

1719659255_adsasdaa.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

"Сломљеног срца објављујем да је мој отац преминуо код куће 27. јуна након храбре борбе против дуге болести. Био је познат по томе што је бриљирао у свакој могућој креативној дисциплини, а такође и по снимању рекла.

Додала је да ће Мартин Мал много недостајати својој супрузи, ћерки, пријатељима, сарадницима, колегама уметницима, комичарима и музичарима и бројним псима. "Неизмерно сам га волела", поручила је.

Глумац се прославио седамдесетих улогама у серијама Марy Хартман, Марy Хартман , Фернwоод 2 Нигхт и Америца 2 Нигхт.

Бавио се успешно и музиком, па је његова песма "А Гирл Намед Јохннy Цасх", коју је отпевала Џејн Морган доспела на 61. место Билбордове листе. Написао је тематску песму за серију Тхе 51ст Стате из 1970. и радио као музички продуцент за филм Јумп из 1971. године. 

Остварио је запажене улоге у серијама Сабрина, Тхе Теенаге Wитцх, Росеанне, Тwо анд а Халф Мен, Аррестед Девелопмент, Тхе Ранцх, и Тхе Цоол Кидс. Био је номинован за Еми награду 2016. за улогу у Вееп.

Последње улоге одиграо је у телевизијским пројектима Нот Деад Yет, Граце анд Франкие, и Тхе Афтерпартy.

Од глумаца се опростила и колегиница Џенифер Тили.

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas