Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ПРЕЛЕПА СРПКИЊА "ШУТНУЛА" ШВАЈЦАРСКОГ ФУДБАЛЕРА: Мисица одлучила да стави тачку на брак после 12 година (ФОТО)

Лепа српска мисица развела се од швајцарског репрезентативца након 12 година брака

1718892529_Foto-Profimedia-Printscreen-Instagram.jpg
Фото: Профимедиа Принтсцреен/ Инстаграм - стевен.мирјана_зубер_фанс
Oglas

Репрезентативац Швајцарске Стивен Зубер један је од оних на којег је усмерена посебна пажња током Европског првенства у фудбалу.

Интересантно је и да је фудбалер који последњих пар година игра за АЕК Атхенс дуго био посебно занимљив и домаћој јавности и то због брака са лепотицом српског порекла Мирјаном Васовић која је својевремено била у финалу на избору за Мис Швајцарске.

Заносна плавуша потиче из српске породице која се још пре много година доселила у поменуту државу, где су рођени њени родитељи, а касније и она и њена сестра Јелена, иначе бивша шампионка Србије у фитнесу.

Када је реч о Мирјани и Стивену, пар је био у браку дугих 12 година, а онда су одлучили да ставе тачку на своју љубав. 

''Били смо 12 година заједно, од тога пет у браку. Наравно да сам тужна. Било ми је прелепо са Стивеном, захвална сам му и увек ћу памтити са радошћу. Остали смо у добрим односима, иако смо раздвојени'', рекла је Мирјана својевремено за Билд.

Пре развода, пар неко време није живео заједно. 

''Ништа није заувек. И увело цвеће може да буде добро, а на вама је да ли ћете и како посадити ново семе'', закључила је некадашња мисица Швајцарске.

Сам Зубер никада није желео да коментарише раздвајање, а интересантно је да је имао 17, а његова супруга само 15 година када су се упознали. Седам година касније, рекли су "да".

Међутим, иако се чинило да су емоције између њих јаке, Српкиња је одлучила да стави тачку на брак.

"Ја сам се развила као жена, а он као мушкарац", рекла је тада Мирјана за Нау.цх. "Прођете кроз много тога и схватите да нисте иста особа као пре неколико година."

Инфлуенсерка је својевремено у интервјуу за РТЛ наговестила и друге разлоге за прекид везе. Како је уводно рекла водитељки Аники Лау, била је "систематски угњетавана иза затворених врата".

Ипак, Зуберова бивша истиче да није доживела никакво насиље и да није морала да потписује никакве уговоре о поверљивости као жене других играча. Но, осец́ала се као "мала марионета" тима иза тадашњег мужа.

 

"Речено ми је да играчевој жени није дозвољено да стоји испред камере. Само играч може да буде у фокусу", објашњавала је Мирјана.

(Мондо)

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas