Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ПРАВА ИСТИНА О ПОРЕКЛУ НАДЕ ТОПЧАГИЋ: Певачица променила веру - "Нисам могла да бирам родитеље"

Нада Топчагић открила да је променила веру

1728122342_1717486396_Foto-Ataimages.rs-NAda-Topcagic-A.A.jpg
Фото: Атаимагес.рс/ А.А.
Oglas

Ко не воли Наду Топчагић, не воли ни људе, каже једна пошалица. Но, има ту доста истине. Популарна фолкерка позната је као велики лаф, увек је добро расположена и пуна оптимизма којим осваја све у околини.

Дуго се спекулисало о правом имену познате певачице, а онда је она одлучила да отклони све недоумице. Тако је једном приликом Нада Топчагић открила истину о свом пореклу, родитељима и вери.

Иако је велики верник, фолк звезда није рођена као православка. Не зове се ни Сенада, као што су многи причали, иако нису имали увид у њена документа.

- Моје право име је Нада. Могу да оду у Модричу, Таревце, где сам заведена. Никада нисам мењала своје име. Ко донесе крштеницу, извод из матичне књиге да сам ја Сенада, одричем се свега што имам и поклањам, јер моје право име је Нада - била је одлучна.

Међутим, у једном интервјуу је испричала да потиче из муслиманске породице.

- Мени тадашњи хоџа није дозволио да сахраним оца како ја желим, већ под њиховим условима и ценама. То је за мене било неприхватљиво, а како сам чула, они су имали дил са каменорезачком радњом. Ја и не знам где је мој отац тачно сахрањен, оријентисала сам се раније по четири шљиве, којих данас више нема.

Нада Топчагић открила је још неке ствари о себи. Но, додаћемо, најважније је ко је какав човек, а њу сви воле, што довољно говори.

- Име никада нисам мењала. Када сам рођена, у селу су биле свега три или четири Наде. Мени су родитељи били муслимани, али родитеље нисам могла да бирам, веру сам променила. Мени је Србија све пружила.

(Глориа)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas