Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ПРАВА ИСТИНА О НАЈВЕЋОЈ ЉУБАВИ ПРИНЦЕЗЕ ДАЈАНЕ: Oтворено причала колико јој је значио, подударност с њеном смрћу је језива

На данашњи дан навршава се 27 година од смрти принцезе Дајане. Мистерија њеног одласка није решена ни данас

1725102075_3754838_princeza-dajana-profimedia0480198825_ff.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

O животу принцезе Дајане нема много информација. Наводно је имала љубавника, Берија Манакија, који је наводно био једна од Дајаниних највећих љубав.

Скончао је на сличан начин као Дајана, годинама пре него што је принцеза погинула у париском тунелу, а она је сама отворено причала колико јој је значио.

Откуд он у окружењу принцезе Дајане?

Бери је радио као полицајац, као део Краљевског одреда. Постао је лични телохранитељ принцезе Дајане 1985. године, а пратио ју је на путовањима и током њених краљевских обавеза.

У то време брак Дајане и Чарлса био је на стакленим ногама, а почело је да се прича да је принцези Манаки постао раме за плакање.

Није познато много детаља, али Питер Сетелен, вокални тренер који је ангажован да помогне Дајани да поправи свој говор и јавни наступ, направио је аудио снимак у ком је она признала да је од 1985. до 1986. била "много заљубљена у некога ко је радио у њеном окружењу".

Дајана признала да га је волела?

Није изговорила његово име, али су британски медији, укључујући Миррор, годинама писали да сви верују да је говорила о Берију Манакију.

- Кад сам имала 24 или 25 година, много сам се заљубила у некога ко је радио у овом окружењу - изјавила је тада супруга тадашњег престолонаследника.

Она је у поменим снимцима изјавила да је "отеран" због сумње да њих двоје имају аферу, што јој је тешко пало.

- Била сам срећна само кад је он био у близини - рекла је Дајана.

Принцеза је негирала да је њихова веза икада била сексуална, већ је инсистирала да је Манаки више био некаква очинска фигура.

- Радо бих се одрекла свега овога, отишла и живела с њим. Људи су постали врло љубоморни и безобразни у овој кући, па је он морао да оде - рекла је.

Први разлог је начин на који је Дајана формулисала свој део исповести о Беријевој смрти.

– Све се сазнало и он је избачен, а онда убијен. То је највећи ударац у мом животу, морам рећи – рекла је Дајана.

Језива смрт која се подудара са њеном

Манаки је погинуо након што је мотор Сузуки којим је упаврљао његов колега Стивен Пит, док је Манаки био позади, ударио у аутомобил који је возила тинејџерка Никола Чоп.

Тинејџерка је касније тврдила да је на њу вршен притисак да призна одговорност за судар, а описала је да у тој ноћи видела "заслепљујућа светла" из "мистериозног аутомобила".

Беријев сувозач Стивен Пит је увек, међутим, истицао да то није било ништа више од несреће, а то мишљење деле и полицајци који су првобитно истраживали удес и Манакијева супруга.

(Курир)

 

БОНУС ВИДЕО

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas