Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ПОЗНАТИ ГЛУМАЦ ПРОНАЂЕН ОБЕШЕН У ОРМАНУ: Висио потпуно го са канапом око врата

Дејвид Карадин је преминуо 2009. године под неразјашњеним околностима, а начин на који је изгубио живот је нестваран, цео свет је тада остао без текста

1728553933_Untitled.jpg
Фото: Принтскрин/Yоутубе/Мовиецлипс
Oglas

Дејвид Карадин остао је икона филмске индустрије, а његова улога у популарној ТВ серији "Кунг Фу" и рад с Квентином Тарантином у "Килл Билл" филмовима обележили су га као једног од најпрепознатљивијих глумаца своје генерације. Његова страст према борилачким вештинама била је очигледна, а са друге стране, обожавао је забаву и био врло духовит.

Потиче из глумачке породице, а рођен је 8. децембра 1936. године у Калифорнији, а имао је прилично бурно детињство с обзиром на то да су његови родитељи разводили, па поново ступали у бракове.

Веома замршени односи међу мајком и оцем навели су тада петогодишњег Дејвиде да покуша да изврши самоубиство вешањем. Касније је признао да је одлучио да дигне руку на себе, јер је сазнао да брат и он имају различизе биолошке очеве.

"Отац ме је спасио тада, али ми је одузео колекцију стрипова и спалио их", испричао је Карадин својевремено.

Глумачку каријеру започео је улогама у телевизијским серијама шездесетих година, али највећа слава је уследила серијом "Кунг фу", која је у Америци почела са приказивањем 1972. године, а онда и у остатку света и тајала је све до 1975.

Карадин је на Тајланд, пред своју смрт, стигао како би радио на последњем филму под називом "Стретцх". Одсео је у луксузном хотелу "Наи Лерт Парк". Међутим, када се није једне ноћи појавио на вечери, нико се није много узнемирио.

Мислили су да, једноставно, одмара у свом апартману. Ипак, његово беживотно тело нашла је собарица око пола 12. Карадин је нађен 2009. године потпуно наг и обешен у великом ормару своје собе, у којој је боравио сам.

Тело је, потом, однето на аутопсију, па је покренута и истрага. Портпарол је одмах изјавио да је његова породица стопостотно сигурна да није у питању самоубиство.

Ипак, детаљи су били прилично узнемиријући. Како се навело, док је један конопац био обмотан око врата, други је био обмотан око његовог полног органа.

Налази су показали да је Карадин умро од гушења, што искључује самоубиство, већ отвара могућност случајне смрти, како је писао Холивуд Рипортер.

С обзиром на то да није било трагова борбе, већ је соба била закључана изнутра, нити је на телу било трагова, није се испитивало да ли је у питању убиство. Како је пренео "Дејли мејл", конопац је узет из хотелских завеса.

Полиција није пронашла никакву опроштајну поруку, а мистерија до данас није разрешена. Иза славног глумца остала је супруга Ени и троје деце.

- Колико сви познајемо Дејвида, он се никада не би убио. Јако је цијенио живот и све што му он пружа. Ова трагедија се десила под неразјашњеним околностима, а његова породица и пријатељи чекају резултате истраге да виде шта се стварно десило у тој хотелској соби - изјавила је тада Тифани Смит, блиска сарадница преминулог Карадина.

(Информер)

 

БОНУС ВИДЕО

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas