Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ПОСЛЕДЊА ФОТОГРАФИЈА ПРИНЦЕЗЕ ДАЈАНЕ: Нико није ни слутио да им је после ње остало још 60 минута живота

Смрт принцезе Дајане у саобраћајној незгоди потресла је цео свет, а само сат времена пре тога усликана је са својим изабраником Додијем ал Фаједом

1723972934_profimedia-0709693620.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Принцеза Дајана била је удата за тадашњег британског престолонаследника, а данашњег краља Чарлса ИИИ, али добро је познато да у њиховом браку никада нису цветале руже.

Док је Чарлсово срце још тада украла Камила, која је данас његова супруга и за коју се заиста испоставило да ће бити љубав његовог живота, Дајана је сломљено срце лечила на други начин.

Ипак, веза која је обележила сам крај њеног живота била је она са египатским богаташем Додијем ал Фаједом, за кога се чак нагађало и да ју је верио пре него што су умрли.

Она је, након краха брака, и незванично и званично, утеху нашла у новим љубавним романсама, па је, тако, за трагично преминулог Берија Манакија изјавила да је био љубав њеног живота.

Исто се наводило и за лондонског лекара Хасната Кана, ког је такође веома волела и с којим је била две године у вези.

Након што доктор није био спреман на сву медијску пажњу коју је уживала Дајана, морали су да раскину.

Веза Додија и Дајане

Утеху је нашла у Додију ал Фаједу, кога је упознала у палати његовог оца, након чега су убрзо и отишли заједно на летовање. Доди ал Фајед већ је љубио славне даме Холивуда, попут Брук Шилдс и Виноне Рајдер, те је био добро познат медијима и жутој штампи, али људи блиски Дајани тврдили су да је, ипак, све то време волела Хасната Кана, те да је била у вези с Додијем да би он био љубоморан.

Последњих месец дана свог живота провела је са Фаједом, а заједничка трагична судбина одвела их је у смрт у саобраћајној несрећи у Паризу.

Њих двоје снимљени су последњи пут у луксузном хотелу Риц у Паризу, а фотографије из лифта на којима се нежно држе за руке усликане су само сат времена пре несреће. То је био последњи леп моменат, јер након тога им је остало само 60 минута живота.

Непознати детаљи пред Дајанину и Додијеву смрт

Ендру Нил, новинар, био је сарадник и саветник милијардера и бизнисмена, а Дејли мејл објавио је његову специјалну колумну, у којој су откривени непознати детаљи који су пратили Додијеву и Дајанину смрт.

Како се наводило, Доди је рекао да је Дајана узнемирена због много папараца испред хотела, па су хтели да оду и сакрију се у његов стан на Јелисејским пољима.

Доди је смислио план да се отараси папараца који су јурили Дајану и њега, тако што је хтео са својом партнерком да изађе на задњи улаз хотела Риц. Обезбеђење му је рекло да не раде за њега и да ће хотел напустити само ако добије очево одобрење за то. То је било последње вече пре него што је Дајана требало да се врати у Лондон, а ту је Мохамед ал Фајед, Додијев отац, попустио и дозволио сину да иде.

Наводно, он је најпре рекао Додију да се он и Дајана опусте у Рицу.

Погледао ме са сузама у очима док се присећао те вечери и рекао: ‘Никад себи нећу опростити што сам пристао на Додијев план. Још увек би био жив и уз мене’ - написао је Ендру Нил, али додао да су одлуку да оду из "Рица" донели у последњем тренутку, као и да прођу кроз кобни тунел.

- Према свему што ми је рекао, нико није могао чекати у заседи да их убије јер нико није унапред ни знао где ће они ићи. На крају је омиљена принцеза умрла трагичном, али прозаичном смрћу, због пијаног возача који је пребрзо возио - рекао је Неил и закључио:

- Можемо се само питати јесу ли последње речи изговорене у аутомобилу биле Додијеве и да ли је говорио возачу: ‘Вози брже, брже’.

(Глоссy)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas