Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ПОНУДЕ СУ ТАКВЕ ДА НИСУ НИ ВРЕДНЕ ПОМЕНА: Цеца открива зашто је сама

Светлана Цеца Ражнатовић проговорила је о понудама које добија и открила зашто још увек нема партнера.

1718711168_finale_zvezda_granda_08062024_0061--1-.JPG
Пхото:АТА /А.А
Oglas

Певачица Светлана Цеца Ражнатовић 14. јуна прославила је 51. рођендан и баш на тај дан почастила фанове дуетом с младим репером Михајлом Веруовићем Војажем који је изазвао лавину коментара на друштвеним мрежама.

У песми има стих "Шта ћу ти ја кад поред себе имаш жену?", а Ражнатовићка је водитељки на питање узвратила питањем и прокоментарисала да ли јој се некада десило да управо то пита неког мушкарца.

"Да! А шта? Ти као никада то ниси рекла?! Свима се то десило и дешаваће се, свакаквих нас има", рекла је Цеца.

Певачица је затим испричала и да ли је некада била у ситуацији да јој мушкарац нешто обећа, па не испуни: "Ако кренем да причам завршићемо интервју за месец дана. А шта мислиш, зашто сам сама?! Па баш зато што су понуде... Понуде су такве да нису ни вредне помена. Ништа битно, увек се нађе неко ко ти удељује комплименте. Увек се нађе неко ко се ту нешто мота око тебе...", додала је Цеца.

Велику пажњу јавности привукао је коментар Драгане Мирковић која је пре неколико дана на Инстаграму Анастасије Ражнатовић оставила коментар којим јој честита удају за фудбалера Немању Гудеља. Овај потез би прошао незапажено у мору честитки које су освануле поред слике супружника, да није познат "историјат" свађа са Анастасијином мајком Цецом, која се убрзо огласила овим поводом.

Мондо 

Бонус видео: 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas