Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"ПИЈ ЂОКО КАФУ" Тому Трифуновића и даље препознају по куриру из "Срећних људи"

​Пасионирани телевизијски гледаоци знају га кроз бројне ликове које је оживео пред камером, али глумца Томислава Трифуновића можда највише памте по једној епизоди у серији "Срећни људи".

1718357547_3578424_tomislav-trifunovic-1_ls.jpg
Фото: Принтскрин/Yоутубе
Oglas

Реплика "Пиј Ђоко кафу", којом му се обраћа покојни колега Миша Јанкетић, живи и данас, па је његов лик курира један од омиљених из ове породичне саге Синише Павића.

- Људи се сећају баш тог курира Ђоке, а има толико сјајних и добрих ликова. Дешава се још да ме сретну и препознају. А то некад годи мало и сујети, да се не лажемо. Сви смо ми мање или више сујетни. И ми глумци смо луди. Човек сам и ништа ми није страно што је људско - описао је Томислав у разговору за ТВ Екран, па наставио:

- Ту серију памтим као друго време када се све другачије радило. Сада нам се после толико година чини да је све то било и боље. Постојао је други систем рада. Иако је глума - глума, и ту има промена. Носталгичан сам, прво се човек сећа како је у то време био млад. (смех) Нормално је да ми се све чини лепшим кад сам био млад и у пуној снази - искрен је био глумац. Поред своје каријере, Трифуновић је поносан и на своје синове који су кренули очевим стопама. И Сергеј и Бранислав направили су одличне каријере. Иако је можда могло да буде чешће са њима у кадру, околности су биле такве да је само неколико пута стао пред камеру са наследницима. И само једном у позоришту, у представи "Тврђава" Крушевачког позоришта.

Са старијим Сергејем се посебно памти сцена у филму "Кад порастем бићу Кенгур", и то она у биоскопској сали, која је многима је и данас једна од смешнијих.

- И тада сам размишљао само о послу који је требало обавити на најбољи могући начин. Није ме више узбуђивало што играм са сином, колико што је у кадру био и покојни Драго Чумић Чума. Ипак, волео бих и био бих најсрећнији да нешто снимим са мојим синовима, али ето, осим неких спорадичних епизода у поменутом филму, у серији "Црни Груја" и једној епизоди са Банетом у "Црној Зорици", нисмо више радили. Те заједничке сцене задовољство су ми посебне врсте које не знам како бих то описао - открио је Томислав и истакао да је срећан што су наследници кренули његовим стопама и успели.

- Врло сам поносан на синове јер мислим да су они свако на свој начин направили добре каријере и то ме посебно радује. Они су малтене одрасли у позоришту. Од малих ногу су ме пратили, а једно време смо у Крушевцу становали на сто метара од позоришта тако да су више времена проводили тамо него код куће. Обојица су изабрали тај пут, а време је показало да су направили прави избор. Нису постали глумци само зато што им је тата глумац, него су показали да имају и неке друге квалитете - испричао је драмски уметник који већ неколико година поново живи у свом родном граду.

- Поносан сам на моју Јагодину, како сам у пензији вратио сам се својим коренима и ту живим, што ми је посебно задовољство - закључио је Томислав.

(Курир)

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas