Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ПЕВАЧИЦА ОСТАВИЛА СИНА У ДОМУ: Породила се са 17 година у ванбрачној заједници

Певачици Ани Бекути је и данас тешко да говори о овом трауматичном искуству

1729062997_Foto-Ataimages.rs-A.A.-Ana-Bekuta.jpg
Фото: Атаимагес.рс/ А.А.
Oglas

Певачица Ана Бекута свог наследника Игора Полића родила је као гимназијалка, у 17. години, након чега ју је пратио тежак живот.

Ана је рано постала мајка, а веома млада је пролазила кроз тешке тренутке, које је, на срећу, веома брзо успела да преброди, а свом сину обезбеди безбрижно детињство и нормалан живот.

Певачица је сина родила у ванбрачној вези. Била је одвојена од своје бебе, а околина ју је осуђивала. И њени родитељи су се нашли на стубу срама, село их је оговарало, што је њу посебно болело. Сматрала је да они ни за шта нису криви. Ана Бекута је сина Игора Полића након рођења оставила у дому за незбринуту децу, а и данас јој је тешко да се присећа овог трауматичног искуства.

Како је Ана једном приликом истакла рођење Игора ју је убрзало њену одлуку да се бави музиком. Данас њих двоје имају одличан однос, а Игор маму редовно подржава на концертима и наступима.

Анин син је једном приликом рекао да разуме зашто је његова мајка то учинила, те да то није оставило било какве последице на њега.

- Откако знам за себе, знам да је она била принуђена да један део живота буде без детета. То се никада није крило од мене, нити је на мене оставило било какве последице. Мајка ми је све то надокнадила касније, и много више од тога. Нас двоје и данас причамо о томе. Верујте да сам на тај период увек гледао најнормалније. Таман посла да сам мајци замерио што је морала да ме да у дом. Никад јој то нисам пребацио. Моја мајка је то морала да уради јер је такав био закон тада - изјавио је Игор једном приликом и додао да није у контакту са својим оцем.

- Имам све информације о свом оцу, али се не чујемо, нити се виђамо - закључио је Полић.

Подсетимо, Ана Бекута је рођена у Бањи код Прибоја као Нада Полић. Музичку каријеру је започела у Шапцу, а од деведесетих година 20. века живи и ради у Београду. За разлику од многих колега који су каријеру градили на скандалима, Ана Бекута је одбила понуде да учествује у ријалити шоу програмима и труди се да публику привуче својим песмама и вокалним способностима.

Највише пажње јавности је привукла њена веза са Милутином Мркоњићем, а након његове смрти Ана живи без сама.

Иако је Мркоњић био и даље у браку са супругом Драганом, његова и Анина веза одолевала је скандалима.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas