Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ПЕВАЧ ПРЕКО НОЋИ ОСТАО БЕЗ ГЛАСА! Након потпуног пакла, открио РАЗЛОГ

Певач Зоран Драговић прошао је кроз прави пакао када је преко ноћи остао без гласа. Исти је успео да поврати тек након 13 година.

1722935731_3819222_20240218-13-15-52zoran-dragovic--da-bog-da--official-video-2021--youtube_ff.jpg
Фото: Принтскрин/Yоутубе
Oglas

Наиме, Зоран је једном приликом отворено говорио о свом тешком искуству са губитком гласа, описујући ову фазу као изузетно изазовну.

- Не знам до чега је, стрес, углавном нешто се десило у мојој глави. Знам само да сам увече певао, а сутрадан нисам могао да певам, то је то. Да се не враћамо, јер кажу, негатива враћа увек уназад , а ми идемо напред. Што је било, било је, ајде да гледамо на позитивно. Да се захвалимо Богу што нас држи, што нас свако јутро пробуди и каже нам "Живи сте" – причао је он.

Певач "Гранда" је истакао да он није једини коме се то догодило, већ је кроз исто прошла и његова колегиница, која нажалост није успела да поврати глас.

– Знам да нисам једини. Исто од моје колегинице, дружио сам се са њеним мужем, и стицајем околности осетио сам нека прекидања у гласу, он ми је рекао да је она имала, и касније, то је био почетак тог нестанка гласа и она после тога више није певала, није се вратила. Ја сам читав живот викао „Ја ћу да се вратим, ја ћу да се вратим“. Тринаест година сам муке мучио са тим и вратио сам се. То је много ружан осећај, верујте ми – говорио је, па додао:

- Ја верујем да је Бог у нама, да је Бог љубав и да смо ми Божија бића. Где ћемо отићи касније када напустимо овај свет, то само Бог зна. Једноставно сам покушавао да вратим веру у себе. Било је ту свакаквих ситуација незгодних. Тај проблем ме је увукао и у здравствене проблеме, али успео сам да се изборим са тим – закључио је Зоран.

(Гранд)

 

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas