Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ПЕВАЧ 5 МЕСЕЦИ КРИО ДА МУ ЈЕ СУПРУГА ПРЕМИНУЛА: Заразила се на крузеру, била у болници у Истамбулу, али није било спаса

Душкова супруга умрла је у новембру 2022. године, а певач је касније смогао снаге и причао о болној теми

1728631000_462545405_2016577825474163_2717728836200878798_n.jpg
Фото: Принтсцреен/ YоуТубе - Моч гласбе нас здружује
Oglas

Супруга хрватског певача Душка Локина, Анушка Локин, преминула је од последице корона вируса у 2022. годину, а он је пет месеци крио да је умрла.

Наиме, Душкова супруга умрла је у новембру 2022. године, а певач је касније смогао снаге и причао о болној теми.

- Супруга је преминула 15. новембра 2022. године од короне. Ишла је на крузер са ћерком, и нећахом, а заразила се у Истанбулу и остала у болници. Била је здрава. Ово је права трагедија, али морамо ићи даље. Породица се добро држи, а с обзиром на ситуацију, из дана у дан сам и ја све боље - рекао је тада Душко за "24сата.хр" и додао:

- Нисам хтео медије на сахрани, то је било само за ужу породицу и пријатеље - додао је он.

Иначе, Душко са Анушком има ћерку Натали, а својевремено је открио тајну дугог брака.

- Живети скромно и бити чврсто на земљи и прихватати све оно што је људски, што је нормално. Мислим да је то једини начин јер када почнеш умишљати да си неко и нешто, ти си готов - рекао је он својевремено.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas