Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ОВИ ХОРОСКОПСКИ ЗНАЦИ СУ НАЈБОЉИ МАНИПУЛАТОРИ: Да ли сте и ви један од њих

Они могу користити свој прорачунати приступ за постизање личних циљева, понекад на штету других

1710060763_shutterstock_2341256617.jpg
Пхото: Схуттерстоцк
Oglas

Астрологија је дуго била средство за саморефлексију и разумевање међуљудске динамике. Неки знакови су, међутим, познати по својим манипулативним тенденцијама.

Имајте на уму да ове особине не дефинишу свакога рођеног под одређеним знаком, али могу понудити вредан увид у индивидуално понашање.


Астрологија је дуго била средство за саморефлексију и разумевање међуљудске динамике. Неки знакови су, међутим, познати по својим манипулативним тенденцијама.
 
Имајте на уму да ове особине не дефинишу свакога рођеног под одређеним знаком, али могу понудити вредан увид у индивидуално понашање.


Шкорпија

Шкорпије су познате по својој интензивној и страственој природи. Иако овај интензитет може бити задивљујуц́и, може бити и манипулативан. Шкорпије могу да користе своју емоционалну дубину да утичу на ситуације и људе, остављајуц́и друге несигурним у своје праве намере. Ако имате посла са Шкорпијом, будите опрезни.

Близанци

Близанци су познати по свом шарму и духовитости. Међутим, овај шарм може бити мач са две оштрице, што их чини вештим манипулаторима. Близанци могу да користе своје вербалне вештине да обликују перцепције и контролишу наративе, остављајуц́и друге очаране њиховим речима. Будите опрезни када имате посла са Близанцима да не паднете под њихов шарм, преноси Астро Талк.

Рак

Рак, којим влада Месец, дубоко је повезан са емоцијама. Иако је њихова емоционална интелигенција снага, она такође може бити средство за манипулацију. Ракови могу да користе своје разумевање осец́ања да утичу на мишљење и стекну симпатије. Будите свесни емоционалних нијанси када комуницирате са Раком.
 

Јарац

Јарчеви су познати по својој амбицији и стратешком размишљању. Иако ове особине могу довести до успеха, оне такође могу учинити Јарчеве мајсторима манипулатора. Они могу користити свој прорачунати приступ за постизање личних циљева, понекад на штету других. Приступите односима са Јарцем проницљивим оком.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas