Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"ОТАЦ МЕ НИЈЕ ПРЕПОЗНАО": Андреана Чекић отворила душу - болна исповест о одрастању далеко од породице

Андрена Чекић је имала две и по године када су јој се родитељи развели, након чега је она са мајком отишла у Беч

1716988230_Foto-Ataiamges.rs-A.A.-Andreana.jpg
Фото: Атаимагес.рс/ А.А.
Oglas

Андреана Чекић гостовала је у једној емисији где су јој кренуле сузе на помињање оца који је годинама није видео, а када су се срели, такорећи да је није ни препознао, нити јој пружио љубав какву је она очекивала.

Наиме, Андреана је имала две и по године када су јој се родитељи развели, након чега је она са мајком отишла у Беч где је наставила свој живот, а тек после неколико година видела је оца од кога није добила чак ни загрљај какав је она сматрала да треба да буде.

Све то укупно је оставило велики траг на њеној души, о чему је, по први пут у животу отворила душу.

-Кад сам се ја родила и кад су се моји растали, мама и ја смо отишле у Беч и тад је почео неки скроз другачији период живота. Јако су ми недостајала моја браћа од стрица. Много сам патила и за баком, татином мамом, иако се мајкина мама, друга бака, свим силама трудила да надокнади – започела је фолк звезда причу на Републици.

Чекићки је најтеже пало када је оца видела после пет година и сусрет који је заувек остави трага у њој.

-Тај сусрет памтим по томе да ме није ни препознао, јер сам одједном била много веће дете него што је он запамтио. Сачекао ме је на аутобуској станици. Сећам се да сам имала јако велику трему и жељу да га загрлим и да га видим, али је осећај тај који је на крају стваран био, био скроз другачији у смислу да нисам осетила ту љубав од њега коју сам очекивала – рекла је Андреана у истој емисији и почела да плаче.

(Република)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas