Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ОСВОЈИО ЈЕ СА 18 ЛЕТА ДОК ЈЕ БИЛА УДАТА: Макрон оженио своју професорка - њена ћерка ишла у исто одељење

Француски председник у нашу земљу је стигао без своје супруге, 24 године старије Брижит (71), која му је била професорка.

1725020640_Foto-Profimedia-Shutterstock-Makron.jpg
Фото: Профимедиа, Схуттерстоцк
Oglas

Њих двоје већ годинама су у складном браку, али разлика у годинама одувек је била предмет коментара и гласина о Брижит.

Емануел Макрон је своју супругу упознао када је имао 15 година, а љубавну везу су започели три године касније по њиховом сведочењу. Међутим, ствари се компликују јер му је она била професорка - старија 24 године. Осим тога што ју је познавао као ''професорку'', знао је и као мајку његове другарице из одељења - Лоренс.

У средњој школи Ла Провиданс 1993. године се упознају Брижит Троњу и Емануел Макрон. Она је у том тренутку била у браку, а будући председник Француске је био само ученик. Да ствар постане још чуднија, она је била у браку и током везе са Макроном.

Године 2006. долази до развода, а годину дана касније и до новог брака, првог за младог Емануела, а другог за Брижит.

Будућа прва дама је из првог брака имала троје деце, осим Лоренс (1977) која је кардиолог, ту је и инжењер Себастијан (1975) и адвокатица Тифани (1984).

 

Гледај ћерку бирај мајку

Прича почиње са Лоренс која је са будућим француским председником ишла у одељење. Као кардиолог је специјализована за високоризичне кардиоваскуларне болести.

Првобитно је мислила да је Макрон мало превише заљубљен у њу, међутим касније се испоставило да је заинтересован за њену мајку, пише немачки Велт.

Посинак старији од њега

Емануел Макрон је рођен 1977. године, док је Себастијен Озије, син из брака Брижит и Андре-Луја Озијеа, рођен је 1975. године.

Тако је будући председник Француске постао очух Себастијену који је од њега старији.

Чоколадна краљица

Бриџит Троњу је из Амијена и најмлађа је дете наследника Фабрике чоколаде Троњу, основане 1872. године. Сада се фабрика зове Жан Троњу и пет генерација је у породици прве даме Француске.

Најпознатији су по макаронама, џемовима, паштетама, медом, али пре свега и чоколадама. Тренутно бизнис води њен нећак Жан-Александер Троњу.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas