Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Освојио је регион песмом која се и данас слуша, а онда је нестао са естраде: Данас је доктор и живи у Швајцарској (ФОТО)

Певач Зоран Ванев освојио је регион песмом "Јужна пруга", отпевао још неколико хитова, а онда се потпуно повукао са естраде.

1716099941_Untitled.jpg
Фото: Принтсцреен/ Инстаграм/ Зоран Ванев
Oglas

Зоран је иначе пореклом из Македоније, а данас живи у Швајцарској где је основао породицу и окренуо се потпуно другој пословној делатности.

Он се сада бави здравственим осигурањем, а како каже бави се и музиком, али не тако активно, будући да наступа и иде само тамо где он жели.

Како је открио једном приликом, дипломирао је на Факултету за природну медицину и постао признати доктор природне медицине у Швајцарској.

- Имам и додатну професију, али музика мени остаје као ген који је урођен и увек ћу се трудити да будем активан па макар и овако мало. За додатну професију, која ми је задњих четри године сада главна професија, а то је да сам дипломирао на Факултету за Природну медицину и постао признати доктор природне медицине у Швајцарској - рекао је Зоран раније.

Студије трајале 5 година

- Моје студије су трајале целих пет година од понедељка до недеље (без паузе), зато што сам студирао од понедељка до петка на природном одсеку, а сваке суботе и недеље сам изучавао конвенционалну медицину - рекао је он једном приликом.

- Зато сам и нестао са естраде, али се не кајем уопште, зато што се сада бавим јако коректним послом. Имам своју праксу у Цириху већ четири године и као доктор природне медицине сам признат код здравствених осигурања - открио је певач.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas