Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"ОСУМЊИЧЕН ЈЕ ЗА ПРЕТЊЕ И ЗАСТРАШИВАЊЕ": Огласила се полиција после дисквалификације холадског представника - хаос у арени

Холандски представник је дисквалификован, а тим поводом се огласила и полиција, док су холандски новинари одлучили да престану да преносе "Евровизију"

1715431519_Foto-Profimedia-Shutterstock-Svedska.jpg
Фото: Схуттерсток, Профимедиа
Oglas

Представник Холандије је дисквалификован са Евровизије 2024, а како су навели шведски и холандски медији против Јоста Клајна се води истрага због инцидента у који је укључена једна од радница телевизијске продуцентске екипе.

- Мушкарац је осумњичен за претње и застрашивање. Испитала га је полиција, али није задржан - објавила је портпаролка шведске полиције у вези са инцидентом на Евровизији 2024.

- Увиђај је завршен пошто је полиција је предузела све истражне радње и испитала осумњиченог, оштећену и сведоке. Следи уобичајени правни процес - додала је.

Холандска телевизија одлуку о дисквалификацији оценила је "несразмерном".

Огласила се ЕБУ

Ранији медијски натписи, који су се појавили након што Јоост Клајн није наступио на проби у петак, сугерисали су да је дошло до неког сукоба између Клајна и израелске делегације због различитих ставова о рату између Израела и Хамаса.

Његово искључење, међутим, нема никакве везе с његовим ставом према другим изасланствима, истакао је ЕБУ.

Како Телеграф незванично сазнаје, сви холандски новинари су одлучили да се повуку и више не прате Евровизију.

Сви представници медија се саосећају са својим представником, због чега су одлучили да се повуку.

- Ово је изазвало велики проблем, настао је потпуни хаос у арени и међу новинарима. Сви су холандски новинари су се повукли - рекао је извор.

(Блиц/ Телеграф)

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas