Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"ОРГАНИ СУ МОГЛИ ДА МИ ПОПУЦАЈУ": Бане Видаковић проговорио о пороцима и скидању са хероина

Ево како је глумац успео да с избори са опијатима

1713777577_Foto-Ataimages.rs-Bane.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Глумац Бранко Бане Видаковић од почетка отворено говори о својим проблемима са пороцима. Многи сматрају да га је буран живот спречио да оствари свој пун глумачки потенцијал, али он ни за чим не жали.

Како је открио, хероин је први пут пробао 1979. године, након чега је почео његов пакао са опијатима.

- У наше време, то је било нормално. Хероин су доносили студенти који су кобајаги студирају овде, а у ствари се тако издржавају. Ми клинци до тада смо пушили траву, а кад се ово појавило, то је плануло. У року од годину дана, цео Београд, углавном онај његов интелекутални део, био је навучен, зато што смо били млади и луди и желели смо све да пробамо. У оно време бих пробао и отров - рекао је глумац гостујући на Хyпе телевизији.

Како је време пролазило он је све више падао у зависност, а највише га је повредило када су његови пријатељи почели да умиру од ХИВ-а.

- Већ после непуне године сам изгубио контролу и схватио сам које се опасности ту крију. Ипак, наставио сам, иако ме је гомила пријатеља из основне и средње упозоравала. Онда сам 90-их схватио да нема много мојих пријатеља, да су се многи разбежали по свету или разболели од дроге, да имају ХИВ. Најбољи од њих су најгоре завршили - објаснио је Видаковић и додао:

- Куповао сам опијате, имао сам пара, али кад су се послови смањили и кад су Мину почели да зову људи којима се дуговао новац, почели су проблеми. Отишла је у Холандију, потом су и деца отишла код ње.

Ипак, одлучио је да жели да стави тачку на зависност. Од тада отворено говори о проблемима са пороцима у нади да ће људима бити светли пример да се клоне опијата.

- Запитао сам се хоћу ли да се бавим глумом или овим? Глуму сам волео довољно да сам био спреман да истрпим шта треба. И, није било лако, уопште. Дуго и тешко сам се скидао, на суво, без икаквих лекова. Намучио сам се, лежао сам код моје јадне мајке Грозде, она ми је доносила супице и пресвлаку. Кад сам све завршио, отишао сам код пријатељице докторке да ми извади крв и каже колико сам оштећен. Рекла ми је да сам имао много среће, све ми је било у реду. Упозорила ме је да се више никада не скидам на суво, јер могу сви органи да попуцају - рекао је глумац.

(Хyпе ТВ)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas