Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Она мене није подносила у том периоду": Жељко Јоксимовић о томе како је упознао Јовану

Јована и Жељко Јоксимовић су у браку од 2014. године

1718349692_zeljko_rodjis_20042022_0028.jpg
Фото: Ата имагес, А.А.
Oglas

Жељко Јоксимовић испричао је гостујући код Цеце како су се он и Јована упознали.

Позната ТВ водитељка Јована Јоксимовић, више од десет година је у браку са поп певачем и кантаутором Жељком Јоксимовићем, а између сада срећног брачног пара, љубав се догодила 2008. године када су заједно водили "Евровизију" која се одржавала у Београду.

- Ја сам је први пут угледао с леђа, на жребу. Ја сам наступао и видео сам је отпозади. Видео сам једну статуу која грациозно стоји. Тада ми је већ била интересантна, када сам видео лице, знао сам ко је она - испричао је Јоксимовић.

- Она мене није подносила у том периоду. Мислила је да сам нешто надобудан, али када сам је упознао и када сам ушао у њен ауто и отворио њену касету, ту су стајали све моји ЦД-ови - испричао је Жељко у "Цеца схоw".

Дотакао се и брака са водитељком и открио ко је у њиховом дому глава куће.

- Мислио сам да сам ја глава у кући. Када се нешто важно пресеца, ја сам, то ће и Јована да потврди. Али, све оперативно јако добро носи на својим леђима Јована. Око деце, резервација, посла... Заиста све стиже и уљуљкао сам се у то, не бих ја ту ништа дирао! - искрено је рекао Жељко.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas