Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"ОНА ЈЕ ПРАВИ БАНДИТ": Слобода Мићаловић открила шта мисли о Моники Белучи - одговор ће вас изненадити

Пријатељство Слободе Мићаловић и Монике Белучи траје годинама

1715950611_Foto-Ataimages.rs-Profimedia-Monika.jpg
Фото: Атаимагес.рс, Профимедиа
Oglas

Пријатељство Слободе Мићаловић и Монике Белучи траје већ више од деценије откако су се упознале радећи на заједничком пројекту.

Небројано пута италијанска глумица била је гост породице Ћетковић на њиховом имању у Чортановцима, па је тако Слободино недавно гостовање у емисији код Андрије Милошевића све на тренутак збунило.

"Пречешљали су" колеге и пријатељи разне теме у новом вечерњем шоу-програму, а у једном тренутку дотакли су се и једне од најлепших глумица на свету.

Андрија је упитао Слободу Мићаловић каква је Моника приватно, каква је као пријатељ, а њен одговор многе је изненадио, уједно и насмејао:

Прочитајте Слобода Мићаловић у болници, поручила фановима - Здравље пре свега
- Она је мене доживљавала и постављала се као да смо егал, а ни по чему нисмо егал осим што се бавимо истим послом.

Она је светска звезда и ужива потпуно другачији третман, али као човек је прави бандит и предивна жена и ортак. Пошто ме ти познајеш и иза камера негде смо по темпераменту сличне - рекла је глумица док се смејала.

Пријатељство Слободе Мићаловић и Монике Белучи чврсто је и стабилно, а драмске уметнице редовно одржавају контакт с обзиром да због пословних обавеза не могу толико често да се виђају.

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas