Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Он мени више замера него ја њему": ПРИЈОВИЋКА искрено о свађама са Филипом и да ли планира принову

Певачица открила да ли се свађа са супругом

1658411938_3_tacke_otvaranje_02102019_0038.jpg
фото: Ата имагес
Oglas

Певачица Александра Пријовић недавно је снимила нови албум. Као и што смо већ од ње навикли, певачица је померила границе естрадне сцене. Песме боје милионске прегледе, а публика се просто не може одлучити за једну омиљену.

Александра се захвалила на упућеним комплиментима али је и остала скромна.

-Хвала на комплиментима. Време ће да покаже да ли су све хитови, треба још месец, два и неке ће се издвојити. Доста њих ми је послало поруку, увек сам захвална када ме неко подржи, као што ја волим да подржим свакога. Нисам осетила сујету. Арена је заказана за следећу годину - рекла је Александра на почетку за Курир.

Фото: АТА имагес

Певачица је открила и како се слаже са супругом и да ли је период док је снимала албум био изазован.

- Обично он мени више замера на неким стварима, него ја њему. У жељи да све буде како треба, имали смо конфликте, али буде на крају како он мисли да треба. Највише њему верујем. Он ми је највећи критичар. Генерално се не свађамо, али смо се сада свађали, било је тензије - искрена је Александра.

 

На питање да ли ће син Александар ускоро добити брата или сестру, Пријовићка је директно одговорила.

Нисам планирала ни прво дете, тако да ће се и друго десити, полако - рекла је певачица, која каже да упркос слави, има мир са породицом.

Прочитаје још: НИНА СЕНИЧАР поносна СРПКИЊА: Није заборавила одакле долази, испоштовала традицију на венчању

- Живим исто као што сам живела и пре, само што имам више наступа. Слободно време сам са њим, нигде не идем и најлепше ми је са њим код куће. Као што можете да приметите, не волим често да будем присутна у медијима. У почетку ми је то било занимљиво, када у селу кажу да сам изашла у новинама, али када прође неко време, схватиш да најважнији мир - истакла је Александра, која ће се ускоро придружити Филипу и Александру који су на одмору у Црној Гори.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas