Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Огњен Амиџић објаснио у каквим је односима са бившим женама: "Имам два брака иза себе"

Огњен Амиџић се недавно оженио по трећи пут, а ево како говори о бившим супругама

1718960753_amigi_show_19032024_0159.JPG
Фото: АТА имагес/ А.А.
Oglas

Водитељ Огњен Амиџић оженио се Мином Наумовић почетком године, а свадбена церемонија је одржана у тајности и у кругу најближе породице и пријатеља. Они су касније добили и сина коме су дали име Перун.

Огњену је са Мином трећи брак, док из претходног брака са манекенком Данијелом Димитровском има сина Матију. Водитељ каже да је са обе супруге остао у добрим односима.

- Имам две бивше супруге, пошто имам два брака иза себе. Из првог брака немам деце, из другог брака имам. Прва супруга је била јавна личност кад смо се забављали и кад смо били у браку, али је после променила професију - рекао је Огњен у подкасту "Бункер", па додао:

- Ја сам са обе бивше супруге у коректним односима, наравно, због Матије, тако да је то све коректно.

Водитељ се присетио и како је почела љубав са Мином.

- Упознали смо се на разговору за посао. Смејемо се данас томе, кад смо се упознали, оставила ми је утисак и изгледом, харизмом, васпитањем, елоквентношћу, писменошћу. Дошла је са нечим што ја дуго нисам видео - испричао је Амиџић.

- Кренули смо да се упознајемо све више, баш сам био под изузетним утиском, а стварно никад у животу нисам видео лепшу девојку од ње. Прво јој нисам веровао да је природна. Од боје очију, уста, све. И тако, мало по мало, скапирали смо као да се знамо цео живот. Нисмо били у фазону да на сва звона правимо ту причу, то се спонтано десило јер никоме то није био план, па кад се сазнало, сазнало се.

БОНУС ВИДЕО

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas