Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"ОДРАСЛА САМ ПОД ШАТОРОМ": Анђелка искрено проговорила о почетку каријере и детињству у Пожаревцу

Шармантна глумица Анђелка Стевић Жугић на почетку каријере водила је емисију "48 сати" и тада је говорила о детињству у Пожаревцу

1729666054_Foto-Ataimages.rs-I.-Marinkovic.jpg
Фото: Атаимагес.рс, И. Маринковић
Oglas

Глумица Анђелка Стевић Жугић, која је публици добро позната и под презименом Прпић, остварила је бројне роле у популарним остварењима, а њен пут није био нимало лак.

На самом почетку ова уметница радила је као водитељка једне од најчувенијих емисија. Реч је о култном шоу програму "48 сати свадба", који је глумица водила пре 10 година.

Упркос томе што није имала подршку урадила по свом

Симпатичне досетке и шармантни младенци обележили су ову емисију, а Анђелки су пружили прилику да покаже колико различитих кола уме да игра.

- Радила сам емисију ’48 сати свадба’, и то сам радила једно лето. Све колеге које су ме саветовали и желели ми добро, сви су били против тога. Рекли су ми да не прихватим, у фазону шта ћеми то, то је ‘треш’. Међутим, ја сам из Пожаревца, односно једног села око Пожаревца, сада су сви у Бечу како је то обично било у нашем крају. Мени је тај наш менталитет у ДНК, то како се славе свадбе, обичаји, музика под шатром, играње кола, Моравац, Влашко. Ја то не би имала где више да покажем, а знам све да их играм - испричала је Анђелка једном приликом, па је додала:

- Знам и Моравац, и Влашко, Ужичко, све. Влашко коло је озбиљан кардио. На тим свадбама на којима сам била као клинка, јер сам практично одрасла под шатором, све слике из детињства са мамом и татом су ми испод шатора. Ја сам их увек питала: ‘Да ли сте ме водили негде другде, о чему се ради?’ Водио ме тата и на Маракану, то су неке успомене које вучем, да не кажем трауме.

Мама по други пут

Подсећамо, глумица се прошле године по други пут остварила у улози мајке. Она је добила наследницу Чарну са својим садашњим супругом. Из претходног брака има сину Јакшу.

Анђелка о краху брака са Дариом готово никада није говорила, већ се само једном огласила.- А развод... Развод је изазован, међутим, живот иде даље и заправо су некако све те ситуације и инспирација за уметност, зар не? - део је интервјуа који је глумица објавила на свом Инстаграм профилу.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas