Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ОДЛУКА ПОРОДИЦЕ - БЕЗ ОБДУКЦИЈЕ: Менаџер о последњим данима Боре Чорбе - "БОРИО СЕ КАО ЛАВ"

Бора Ђорђевић, фронтмен групе "Рибља Чорба", преминуо је данас у 72. години у Љубљани.

1725445683_7d7cfed8382a3920c44999a2a161e129d5a644f0.jpg
Фото: АТА имагес/ А.А.
Oglas

Менаџер групе, Бане Обрадовић, укључио се у емисију "Уранак" на телевизији К1 и открио да се Бора до последњег тренутка борио као лав.

- Јесте му било лоше, али смо се надали да ће се догодити чудо. Борио се као лав, то су нам рекли лекари. Све што су му давали од терапија, чинило се као да му је било потребно. Изненадило нас је све, иако смо знали дијагнозу. Жао нам је, он је ипак једна озбиљна легенда која је отишла на небо, и нека га анђели горе чувају -  дрхтавим гласом каже Бане и објашњава узрок Бореве смрти:

- Плућа су била пресудна. У једном тренутку више није могао да дише, и секрет који се скупљао није могао да искашље. Тада су морали да га интубирају и ставе на респиратор. На респиратору је био десет дана, лекари су му давали лекове и инфузије. Говорили су да је стабилан, мада је све време спавао. Ноћас се стање нагло погоршало и више није било спаса. Преминуо је око 4 сата ујутру - рекао је Бане.

Бане је такође открио где ће Бора бити сахрањен:

- Обдукција неће бити рађена. Породица је одлучила да није потребна. Убрзавају се папири у конзулату како би тело могло да се превезе у Чачак, где ће бити сахрањен, што је била његова жеља и јавно је то изјавио. Када ће то тачно бити, још увек није познато, јер процедура још увек траје и зависи од завршетка свих формалности - додао је Бане.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas