Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ОД ТРЊА ДО ЗВЕЗДА: Лепа Рускиња продавала воће на пијаци, па се два пута удала за милијардере и родила петоро деце (ФОТО)

Манекенка и након петоро деце изгледа као да никад није била трудна, и активно се бави моделингом, те не чуди што је и даље носилац бројних великих ревија.

1727342268_Foto-Profimedia-Natalia.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Руска манекенка Наталија Водјанова, која важи за једну од најлепших жена света, појавила се на Диор ревији у необичном издању какво би мало ко овако достојанствено изнео. Лепа плавуша блистала је у дугачкој хекланој хаљини испод које је носила доњи веш у белој боји, а преко је имала дугачак прслук од овчје коже.

Манекенка и након петоро деце изгледа као да никад није била трудна, и активно се бави моделингом, те не чуди што је и даље носилац бројних великих ревија. Беле салонке са четвртастим врхом и скупоцена торбица заокружили су Наталијину комбинацију, па је она на прави начин одиграла своју улогу амбасадора култне француске модне куће.

Прослављена Рускиња овог пута на ревију није стигла у друштву свог супруга Антоана, од којег је нераздвојна. Једна је од ретких која може да се похвали да данас заиста живи живот из бајке, те да је испуњена на свим пољима, али далеко од тога да је срећу и благостање добила на тацни.

Сиромаштво

Водјанова је рођена 1982. године у Горком, у Русији, у веома сиромашном крају и веома сиромашној породици. Њен отац је страдао док је још била беба, па је живела са баком и мајком Ларисом која се убрзо преудала и добила још две ћерке - Оксану и Кристину. Међутим, Оксана је рођена са церебралном парализом и аутизмом, а други Ларисин муж убрзо је напустио породицу што је ситуацију учинило невероватно тешком.

Да би имали чиме да се хране, Наталија, мајка и здрава сестра су на пијаци продавали воће и поврће и скоро сав новац давали су за оболелу сестру. "Морала сам да научим да кувам, да бринем о себи и својим сестрама и да преузмем обавезе које нису прикладне за дете тог узраста. Од тада, од пете године, више нисам била дете. Била сам гладна много времена - навикнеш се на то. Носила сам ципеле које сам прерасла за неколико бројева - био је то мучан, неописив бол", испричала је манекенка једном приликом, додајући да није била празника, одеће, играчака, ни приватности - све три сестре спавале су у истом кревету.

Тежак живот за Наталију трајао је до њене 15. године, када ју је једном приликом, баш на тој пијаци, приметио агент из једне модне агенције и променио јој живот. Њен живот се променио буквално преко ноћи, доказујући да бајке и даље постоје, и у овом савременом добу. 

Правац на писту

Наталија је убрзо почела да ради у једној руској модној агенцији, а за само две године је успела да заинтригирала светску модну сцену. У Париз се преселила када је напунила 17 година, модне понуде су само пљуштале а ова лепотица је добила и надимак Супернова.

Научила је да говори енглески за два месеца, а њен стас, лепо лице и посебан шарм донеле су јој светску славу непојмљивом брзином. Данас може да се похвали да се појавила на преко 70 насловница "Вога", да је шетала пистом на више од 200 ревија и да је радила кампање за практично сваку луксузни бренд који постоји.

 "Људска природа је да се брзо навикне на добар живот, али ја никада нисам заборавила своје порекло. Никада нисам покушала да то одгурнем од себе. Моја навика још откако сам била дете била је да се борим, да преживим, да истрајем, да будем одговорна. Мислим да то не можете да заборавите", рекла је Водијанова.

За кратко време постала је један од најтраженијих и најплаћенијих модела. Милионски уговори, насловне странице за "Вогуе" и друге магазине, била је заштитно лице за светских брендова као што су "Гуцци", "Прада", "Цханел", "Версаце", "Хуго Бос"... Наталија је била трећи најуспешнији модел света и успела је да заради 20 милиона долара.

Приватни живот

Наталијин приватни живот је и те како занимљив. Након великог успеха у модној индустрији удала за милијардера Џастина Портмана, са којим има троје деце. Њихова љубав је често истицана као модерна бајка, с обзиром на то да је он богаташ племићког порекла, а она из сиромашне породице.

Ипак, после девет година брака, Наталија је решила да остави Џастина, а развели су се у непријатним околностима.

- Осећао сам се као изношена Луј Витон торба, понашала се према мени као да ме се стиди. Када је развод окончан, ја сам отишао на рехабилитацију од свега. После када смо се чули, рекла ми је да јој уопште не недостајем и да јој не пада на памет да поново будемо фамилија - изјавио за медије Џастин након развода.

Да зло буде још горе, Портман је завршио у психијатријској болници на рехабилитацији након свега.

Голупчићи

И док је њен бивши принц на белом коњу туговао, Наталија се врло брзо снашла. Започела је везу са француским милијардером Антоном Арноом чије богатство процењује се 84 милијарде долара што га чини једним од најбогатијих људи на свету.

Упознали су се на снимању кампање за бренд "Луј Витон" 2008. године, иако је почетак њихове романсе уследио тек после пар година. "Наталија се тога чак ни не сећа. Али ја се сећам тренутка када сам је видео први пут и да ми је вилица буквално испала. Мислим, наравно да је лепа, али не ради се о томе. Има нешто што не може да се дефинише; њен изглед, ваздух око ње; постоји аура око ње", рекао је Антоан својевремено.

Наталија је у браку са њим добила два сина Максима и Романа, а дугогодишњу везу крунисали су венчањем на јесен 2020. у септембру на интимној церемонији у Паризу.

Манекенка је на свом Инстаграм профилу тада објавила фотографију и кратак снимак са венчања, на којима смо могли да видимо како пар излази из општине.

Њен садашњи супруг је извршни директор бренда Берлути и део ЛВМХ групације која је у власништву његове породице.

Наталија и након петоро деце има савршену фигуру, активна је у хуманитанрим акцијама, има модне агенције које извлаче девојке из сиромашних крајева до писта познатих дизајнера.

Хуманитарац

Позната по томе што се залаже за права особа са аутизмом. Када су њену сестру избацили из кафића јер је имала неартикулисано понашање, Наталија је искористила своју популарност и покренула низ добротворних акција, које су имале циљ да освесте људе да почну да прихватају особе са посебним потребама у свом окружењу."Моје детињство је било велика покретачка снага. Заиста сам напорно радила. Увек сам напорно радила, али данас знам да не радим само за опстанка сопственог породичног задовољства, већ за задовољство толико других људи", рекла је својевремено.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas