Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ОБРАЗОВАЊЕ ДРАГАНЕ КОСЈЕРИНЕ: На један факултет није била примљена, а ево који је успела да заврши

Драгана Косјерина једна је од омиљених, али и најлепших водитељки на домаћој сцени, а на малим екранима присутна је већ неколико година

1717592632_Foto-Ataiamges.rs-Dragana-Kosjerina.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Драгана Косјерина која ће 9. јуна стани на "луди камен" с вереником Бојаном Пердувом, рођена је 22. августа 1987. године у Сарајеву, а са седам година се са породицом преселила у Београд. Већ као мала показала је да је веома талентована и амбициозна, а у 17. години је почела да се бави манекенством и постигла завидан успех. Била је и један од топ модела агенције "Моделс".

Водитељску каријеру започела је као спортски новинар, а данас је једно од познатијих лица РТС-а. Желела је да буде стоматолог, страст према том занимању оправдава њен одличан успех у "Зуботехничкој школи", након чега је покушала да упише психологију на Филозофском факултету. Међутим, није успела да прође пријемни, па је направила паузу од једне године.

Након тога уписује "Факултет за културу и медије" на коме је успешно дипломирала. Још један у низу њених успеха је мастер рад при УНЕСЦО катедри на "Факултету за уметност" у Београду.

Драгана Косјерина и њен вереник Бојан Пердув ће се венчати у недељу, 9. јуна. Сама церемонија венчања биће уприличена у једном од најелитнијих београдских хотела. Кумови, породица, колеге и пријатељи окупиће се да будућим младенцима пожеле све најлепше у брачном животу и с њима прославе венчање, а извор близак водитељки открио је мноштво детаља, као и да је цена места у хотелу 229 евра по особи.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas