Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

НОВИНАРИ ЈОЈ ПОСТАВИЛИ ПИТАЊЕ О БЕЗБЕДНОСТИ: Израелска представница упозорена да не мора да одговори, али је ипак то учинила (ВИДЕО)

Представница Израела Еден Голан ушла је у финале највећег музичког такмичења "Евровизија 2024"

1715345582_Foto-Profimedia-Izrael.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Након одржане друге полуфиналне вечери, Еден Голден је на конференцији за медије одговарала на питања присутних, а на једно је остала нема и није изустила ни реч.

Наиме, њој је постављено питање: "Да ли мислиш да својим присуством представљаш опасност за све?, а њу су саветовали да не мора да одговори на то питање.

Члан њеног тима јој је пред свима рекао: "Не мораш да одговориш на ово ако не желиш", али она је ипак дала одговор.

- Мислим да смо сви овде због једног разлога, ЕБУ је подузео све мере како би ово такмичење било сигурно за све нас. Мислим да је сигурно за све, иначе не бисмо били овде - одговорила је Еден Голан.

Због Израела се дигла велика прашина

Дигла се велика прашина након саопштења да ће Израел бити део овогодишње "Евровизије 2024" и још увек се не спушта. Представница ове земље, Еден Голан, није пријатељски дочекана у Малмеу, а доказ томе су били и звиждуци које је добила након пробе. Ипак, на самом наступу у полуфиналу, њен перформанс је дочекан овацијама.

Да подсетимо, на снимку који се шири друштвеним мрежама, на проби за полуфинале чује се публика која је све време звиждала и скандирала "Ослободите Палестину", након чега је Еден побегла из дворане.

Иначе, Евровизија ове године протиче под сенком рата у Гази и пропалестинских демонстрација у Малмеу, а представница Израела добија и претње.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas