Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

НОСИО ТЕ "ЋАЛАЦ" КАО МАЛУ НА РАМЕНИМА ..." Драгутин Топић објавом расплакао Србију (ФОТО)

Велики пех задесио је нашу младу, сјајну атлетичарку Ангелину Топић пред наступ у олимпијским квалификацијама скока увис. Она је на загревању у Паризу доживела повреду, стиснула зубе и ипак се надметала, чак је тако повређена и изборила велико финале, али је на крају морала да одустане. А онда су уследиле емотивне сцене.

1722776225_Untitled.jpg
Фото: Принтскрин/Инстаграм
Oglas

Најпре је 19-годишњакиња, пред повратак у Србију, на друштвеној мрежи Инстаграм објавила фотографију на којој се види како у Паризу седи загрљена са оцем (уједно и тренером) Драгутином, са чизмом на нози, а хода уз помоћ штака. 

- Волим те ћалац, хвала ти - написала је Топићева.

Дан касније, по повратку у Београд, тата, и сам својевремено легендарни скакач увис, одлучио је да о тој ћеркиној поруци напише следеће на свом Инстаграм налогу:

- Носио те "ћалац" као малу на раменима до вртића и школе, то си обожавала, чини ми се да ти ништа већу радост није пружало од тога. И синоћ те ћалац унео у наш стан уз степенице на други спрат, онако лагану као перо, и опет уз осмех, за то тате и служе. Обећавам ти, на прво следеће победничко постоље ћу те попети на раменима, нећеш на то дуго чекати. Волим те!

(Н портал)

 

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas