Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ВИП

Ништа од ПОМИРЕЊА: Наташа Беквалац открила да је са Растом у ПРЕЛЕПОМ ОДНОСУ, а да јој се Ана Николић није ни ЈАВИЛА

Певачица Наташа Беквалац испричала је у каквом је односу са Аном Николић након што је снимила дует са њеним бившим мужем Растом.

1638894148_8de6071e2d735e5ef17822907f415e0d8d028f53.jpg
Фото: Принтскрин/Јутјуб/Two Louder TV/TOXIC TV
Oglas

Иако је прошло пар месеци након изласка дуета између Наташе Беквалац и Стефана Ђурића Расте "Из далека", страсти се нису смириле.

Медији су писали да између колегиница Ане Николић и Наташе Беквалац влада нетрепељивост, и да је узрок лоших односа спот у којем су Наташа и Раста, Анин бивши муж присни.

Прочитајте још: Ана Николић ПРОВОЦИРА: Након што је обрисала Наташу Беквалац са друштвених мрежа, певачица објавила ОВУ СЛИКУ и ЗБУНИЛА СВЕ (ФОТО)

Наташа је сад одлучила да проговори о односу са Аном, али и о односу са Растом.

- Чула сам од твојих колега за то, али ја никада нисам имала непријатност са њене стране, нити мислим да за то има простора. Конструисане су без везе приче, које су ме довеле у непријатну ситуацију. Стефан и ја смо у прелепом пословно-приватном односу. Ту нема простора за те приче. А сад не можеш да попијеш кафу са неким зато што ће неко нешто да исконструише. Мене то толико нервира да ти то не могу описати. И баш ме брига, пићу кафу с ким желим, јер ја стварно немам зашто да се бринем - рекла је Наташа за "Блиц" и додала:

- Са Аном сам се видела у једној ситуацији, прошле смо једна поред друге, али је повод био јако тужан, тако да то није било прикладно место. Није ми се јавила, али можда ме није видела.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas