Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"НИСМО ИМАЛИ ЗА ХРАНУ": Даница Радуловић о страхоти рата у Југославији - "Не поновило се!" (ВИДЕО)

"Била сам шокирана да то може да се деси на нашем подручју!"

1727167798_Foto-Profimedia-V.-Danilov.jpg
Фото: Профимедиа, В. Данилов
Oglas

Глумица Даница Радуловић гостовала је у петнаестој епизоди подкаста "БИНДЖ" компаније Новости и тада открила бројне непознате и занимљиве детаље са снимања, а такође је проговорила и о сарадњи и пријатељству са колегама, одрастању и интими.

Даница се у једном тренутку дотакла је 90-их година, и истакла да је тај период за њу и њену породицу био веома тежак - да су "једва крпили крај с крајем".

- Било је страшно, ми смо тада у школи учили о Другом светском рату, а ја сам мислила да рата више никада неће бити. Била сам шокирана да то може да се деси на нашем подручју. Србија је једина поштовала братство и јединство. Мени је бивши муж причао да када је он био у војсци, Хрвате су пуштали да иду у цркву, а наши да помену да иду у цркву - могао је само у затвор да оде, започела је причу Даница.

- Било је страшно што нисмо имали да једемо, ја сам плакала када ми је пала торба и када ми се разбило десет јаја..., причала је Даница у подскасту "БИНДЖ", па наставила:

- Сећам се и "Олује", ја живим код Сава Центра и данима сам гледала људе који преко Газеле прелазе на колицима и тракторима, ми смо им доносили храну и воду, не поновило се!

 

@вецерњеновости Глумица Даница Радуловић о рату #даницарадуловиц #глумица #биндз ♬ оригинал соунд - Вечерње новости

Цео интервју са глумицом Даницом Радуловић у којем је поред анегдота са снимања филма "Руски конзул" причала и о занимљивим детаљима из свог детињства, каријере и интиме погледајте у видеу испод, као и на нашој Јутјуб платформи:

 

 

Из недеље у недељу у подкасту "БИНДЖ" компаније Новости, новинарке Исидора Чолаковић и Катарина Филиповић причаће са глумицама и глумцима - о каријери, одрастању, љубави, начелима којима се воде кроз живот, интими...

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas