Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

„Нисам имала од чега да живим“: Певачица о тешком животном путу и одрастању без родитеља - "Узор ми је била мајка"

Екстра Нена, данас ужива у срећном и мирном животу, међутим пут до успеха није био ни мало лак, с обизром на то да су пред њом били велики изазови када је млада остала без родитеља.

1715856461_beogradsko_prolece_20042024_0369.JPG
Фото: АТА имагес
Oglas

Иако никада није желела да је јавност сажаљева због њене приче, признаје да је од стидљиве девојчице у пубертету одлучила да пребрпди страхове и оствари своје снове.

- Мој пут је од малена био зацртан, духом сам била повезана са музиком. Родитељи су ме са шест година уписали у музичку школу, са шеснаест година сам кришом од породице певала у забавном ансамблу, убрзо и тајно уписала музичку школу – рекла је Нена и додала да је од првог хонорара купила свој пијанино.

Са само 16 година остала је без родитеља и тада на себе преузела бригу о сестрама. Током студентских дана, певала је у хотелу и тиме издржавала сестре.

-Ја се од шеснаесте године професионално бавим музиком, бринем о себи. Јако добро сам се изборила са тим, све сам стизала, касније сам уписала и фалкултет. Ујутру сам ишла у школу, поподне сам ишла на пробе са бендом, увече певама у хотелу Таш. Напустила сам студије након што сам схватила да сам исцеђена као лимун, али ме је професорка убеђивала да на факултету има места за мене. Ја нисам имала од чега да живим, једноставно сам то напустила и окренула сам се музици- испричала је Есктра Нена у емисији „Из профила“.

Посебну пажњу певачица је скренула 1992. године, када је представљала Југославију на Евровизији у Шведској нумером „Љубим те песмама“.

- Била сам лепа девојка коју су сви хтели поред себе. Узор ми је била мајка која је била прелепа, која је са црвеним ружом правила ручак, њен осмех… У сваком тренутку живота сам само њен лик видела, она ми је била узор. Ту је снага, у породици да се постигне нешто у животу– истакла је певачица у исповести.

Многи сматрају да се Нена није променила од почетка каријере до сад, а недавно је за Гранд открила тајну свог младакачког изгледа.

-Можда звучи мало досадно када си увек иста, али сам ја захвална Богу што ме је сачувао. Могу да кажем да нисам урнисала себе, нисам онај тип који пије, пуши, не излазим ноћу, не радим ништа што би могло да нашкоди мени. Некада само мало више једем или се улењиим па не вежбам, само покушавам да сачувам оно што сам добила од природе – рекла је она и закључила:

-Јако је депласирано у свету и свуда је аут причати о годинама, то само у нашој примитивној земљи кажу људи „Јао што си ти за своје године“. Ваљда наша дела говоре, а не наше године, лепо је да ти неко каже да лепо изгледаш. Најбитније је заиста да са сваком годином добијеш нешто, али оствиш оно што си имао. Ја сам жена без година, јер не признајем године, него дела.

(Гранд)

БОНУС ВИДЕО

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas