Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"НИСАМ БИРАЛА СРЕДСТВА ДА СТИГНЕМ ДО ЦИЉА": Теа Таировић своју каријеру започела уз помоћ преваре

Теа Таировић данас је једна од најтраженијих младих певачица, а како је и сама признала своју каријеру започела је на основу преваре

1721119006_1695891836_Foto-Ataimages.rs-Tea.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Пре учешћа у такмичењу "Звезде Гранда", Теа Таировић наступала је са једним бендом чији је члан постала захваљујући лажима.

- Ја сам почела да певам са једним бендом из Новог Сада и лажно сам им се представила. Рекла сам да сам пунолетна, да имам певачког искуства, а била сам малолетна и нисам имала искуства. Нисам бирала средства да стигнем до свог циља - рекла је једном приликом Теа за Гранд и додала:

- Имала сам само жељу да станем на било какву бину, само да ме неко види и да ме чује. Било је то трауматично заиста. Нисам имала никакав реперторар, нисам знала како да комуницирам са људима, ништа, а желела сам само наступам негде. Ја сам из патика стала на штикле, нисам знала да ходам у њима.

Мајка највећа подршка

Теа никада није крила колико је везана за своју мајку, Божицу Малевић, која се годинама бавила водитељским послом.

- Веровали или не, ја сам одувек знала да ће се она бавити јавном сценом. Теа је дете које је прво проплесало, па проходало. Знала сам да ће бити у неким уметничким водама, имала је од кога и да наследи. Тата јој је уметник, од мене је можда усвојила склоност ка медијима. Нисам баш мислила да ће бити певачица, можда пре да ће се бавити глумом - открила је Теина мама једном приликом, преноси "Хелло".

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas