Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Никола Роквић се обратио Бојани емотивним речима: "Знам да нас је спојила чудесна Божија промисао"

За Николу Роквића и Бојану Баровић сматра се да су једна од најскладнијих парова на домаћој јавној сцени.

1724308437_Untitled.jpg
Фото: Принтсцреен/ Инстаграм/ Никола Роквић
Oglas

Њихова љубавна прича је почела у једном ријалити програму на далеком острву, а потом су због послова живели на различитим континентима, да би на крају дошли до брака и породице која им је центар света.

Никола се сада обратио супрузима емотивним речима уз заједничку фотографију:

- Најбитнији избор у животу, избор друге половине! Да ли у опште и бирамо? Ја знам да нас је спојила чудесна Божија промисао, милост и љубав - написао је он.

- Ми смо пет година живели на релацији Србија - Америка. Трпи мој посао овде, њен тамо, па се дешавају свађе у вези. Рекли смо у једном тренутку да ћемо да се разиђемо. Тешко ми је било, а мучили смо се много. Тада ми се опет јавио тај осећај лепоте - рекао је Никола у једној емисији и додао:

- После сам схватио да је то благодат. Унутрашњи глас ми је рекао да наставим да читам "Нови завет". Отворио сам јеванђеље по Луки, рођење Светог Јована Крститеља у Београду. Нашао сам је на Централном гробљу. Тамо одлазим и ту је и риза Свете Петке. Два петка сам ишао да певам с људима у цркви. Молио сам се испред ризе Свете Петке и Светог Јована да бог споји мене и Бојану, да немамо више ту раздаљину.

- Не знам зашто сам тада рекао: "Боже, волео бих да је Бојана трудна, да се скућимо на једном месту и да се не раздвајамо више". Рекао сам у једном тренутку да Бог постоји само ако је Бојана трудна. Она после долази из Америке и даје ми поклон.

БОНУС ВИДЕО

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas