Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

„Никада више нећу изгледати овако“: Селена Гомез о променама свог тела

Селена Гомез је у претходним годинама често говорила о томе колико се њен физички изглед променио. Глумица и певачица има неколико здравствених проблема што је утицало и на то како изгледа

1706014855_310aca7f431d4b6432b43b5531c2aa7d570dface.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Селена је често о свему јавно говорила, а сада је на Инстаграму упоредила своје тело у размаку од неколико година.

- Данас сам схватила да никада више нећу изгледати овако… - написала је уз своју слику у бикинију из 2013. године, када је имала 21 годину. Сада има 31 годину и поделила је фотографију која је настала на летовању током проше године.

Фото: Инстаграм/ принтсцреен/ Селена Гомез

- Нисам савршена, али сам поносна што сам оно што јесам... Понекад заборавим да је у реду бити ја - написала уз другу фотографију.

Фото: Инстаграм/ принтсцреен/ Селена Гомез

Гомез, која је имала 24 године када јој је постављена дијагноза лупуса, присетила се у једном интервјуу да је осећала да више „нема тело тинејџера“.

- Ниједна величина није била прикладна и због тога бих се осећала непријатно. Иако је нереално очекивати да се тело нормалне жене не промени? - рекла је она у интервјуу за Фаст.

Након дијагнозе, певачица „је касније подвргнута трансплантацији бубрега.

Ствари су се погоршале 2018. године када пала у психозу и пријавила се у центар за лечење, где јој је дијагностикован биполарни поремећај.

Она данас јавно говори о свему, желећи да помогне онима који су у сличној ситуацији.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas