Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

НИКАДА НИЈЕ СЛАВИО РОЂЕНДАН: Живот Драгана Николића је обележила велика трагедија која се десила на тај дан

Драган Николић био је бард домаћег глумишта, који је рођен на данашњи дан 1943. године у Београду

1724159108_Foto-D.-dozet-Printscreen.jpg
Фото: Јутјуб принтскрин/РТС Приказује, Дарко Дозет
Oglas

Драган Николић је оставио је неизбрисив траг у нашој кинематографији, а једна смрт му је обележила рођендан.

Баш на тај дан преминуо је његов старији брат Мирослав, због чега легендарни глумац никада више није прослављао свој рођендан.

- Углавном смо живели по улицама Београда, није било компјутера, играчака, сами смо смишљали игре. На мене је велики утицај имао и мој старији брат Мирослав, данас покојни. Био ми је животни учитељ и узор у многим стварима. Видео бих и где он греши, па сам тако могао да исправим своје понашање - овако је говорио Драган Николић о брату Мирославу.

Престао је да пије

Његов пријатељ Драган Ћосић испричао је једном приликом неколико занимљивих детаља из живота легендарног Гаге.

- Пио је вотку или шкотски виски стар 12 година, то му је било пиће. Последње две-три године је престао да пије. Био је у великој паници пошто је њему и брат преминуо од тога. Као да данас то гледам. Он је дошао тог дана овде, ухватио се за стомак и рекао ми: 'Ја сам испљунуо крв'. Тада смо се сви скаменили - испричао је пријатељ једном приликом.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas