Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

НЕВЕРОВАТНА СЦЕНА: Полуголи мушкарац играо испред Ким Кардашијан (ФОТО)

Ким Кардашијан је у једној емисији доживела шок, када је мушкарац обучен у женски купаћи костим почео да игра испред ње

1713952573_Ftoo-Profimedia-Kim-Kardasijan.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Била је то уобичајена емисија, колико емисија може да буде обична када гостује Ким Кардашијан, а онда је полуголи гост украо шоу. Стајлинг му се по колориту уклопио са бојом хаљине коју је носила ТВ звезда. Водитељу Џимију Кимелу било је све потаман, како и не би када је управо он и осмислио овакав сценарио.

Ким Кардашијан је у емисији "Јиммy Киммел Ливе!" причала о контроверзном грудњаку свог бренда СКИМ који је рађен по мери њених груди. Промовисала је финале серије "Америцан Хоррор Сторy", где глуми уз Ему Робертс.

Њен бренд је прошле године лансирао брусхалтер Ниппле Пусх-Уп Бра са вештачким уметнутим брадавицама.

"То је наш грудњак за брадавице и искрено, нисам очекивала такве невероватне повратне информације које смо добили од многих особа које су преживеле рак дојке. Да, и то је заправо обликовано према мојим грудима", рекла је у студију.

Помоћник Џимија Кимела Гиљермо Родригез је затим прошетао у бодјију СКИМС; Еверyдаy Сцулпт, који је рекао да је тај "одевни комад добар, али да је прилично узак". Шеткао се по студију у вешу са тангом, и потрудио се да креацију прикаже из свих углова. Није се устручавао ни да подигне ногу увис тик уз Ким Кардашијан која се све време смешкала па је поручила: "Допада ми се, изгледаш одлично".

Фото: Профимедиа

Ким Кардашијан која је недавно показала како изгледа у купаћем костиму, промовисала је раније и колекцију за мушкарце, Родригез је рекао да би радо носи њене моделе ако у њима изгледа добро, а Кардашијан је напоменула да би га ангажовала за манекена. Ко не би?

(БлицЖена)

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas