Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

НЕПРЕПОЗНАТЉИВА! Миљеница Холивуда, Џина Дејвис (65) НЕ ЛИЧИ НА СЕБЕ на новим фотографијама и сви се питају шта јој се десило (ФОТО)

Звезда филма "Телма и Луиза" Џина Дејвис изгледала непрепознатљиво током ретког јавног излета.

1637660709_pjimage--49-.jpg
Фото: Profimedia
Oglas

Ова 65-годишњакиња, која је позната по запаженим улогама у неколико култних филмова, укључујући "Beetlejuice" и "A League of Their Own".

Ретко излази у јавност

Џина је виђена како хода напољу у Лос Анђелесу боса, у белом џемперу са мачком на њему и фармеркама звонцарама, са пићем у руци.

Фото: Профимедиа

Прочитајте још: Ове познате личности признале су да су патиле од АНКСИОЗНОСТИ: Један глумац тражио од колега да га не гледају у очи, а глумица важила за најлепшу жену на свету

Фото: Профимедиа

Добитница Оскара је такође виђена са марамом док је обављала послове. Изласци у јавност су ретки за звезду ових дана, јер је последњи пут виђена у јуну на прослави 30. годишњице класика "Телма и Луиза" из 1991. са Сузан Сарандон (75).

Две звезде су чак реконструисале своју чувену сцену на специјалној добротворној пројекцији филма.

Џина имала ћерку Елајзе Кешвар, коју је добила када је имала 46 година, а њени синови близанци, Каис Стевен и Киан Вилиам, рођени су када је звезда имала 48 година.

Једном је рекла за Гардијан: „Увек сам се осећала срећном што сам добила децу касно, јер се осећам као да сам се толико променила. Увек сам знала да желим децу, али не знам шта сам радила чекајући тако дуго. Никада раније нисам покушавала, другим речима. Али било је сјајно. А близанци су забавни!"

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas