Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

НЕОСТВАРЕНА ЖЕЉА БОРЕ ЧОРБЕ: Иза себе има богату каријеру и огромне успехе, али је због једне ствари увек жалио

Велика жеља Боре Ђорђевића се није остварила, ово ће вам натерати сузе на очи

1724764332_Foto-Ataimages.rs-A.A.-Bora-Corba.jpg
Фото: Атаимагес.рс/ А.А.
Oglas

Фронтмен групе „Рибља чорба” већ неколико дана налази се на болничком лечењу у Љубљани због опструктивне болести плућа која се нагло погоршала.

Иако годинама слови за једног од најбољих вокала, певач је успео да приватност сачува од радозналих погледа, а највећа жеља Боре Ђорђевића ће вам сломити срце.

Наиме, преко 30 година провео је са Драганом Ђорђевић коју је заволео још у средњој школи. Она му је подарила сина Бориса, док је у првом браку добила ћерку Тамару коју је Бора прихватио као своју.

Само месец дана након што су се развели 2007. године Драгана је извршила самоубиство, а Бора се две године касније оженио 26 година млађом Александром Савић. Ипак, љубав није потрајала. 

Неколико година касније упознаје Дубравку Милатовић, због које се преселио чак у Љубљану. Иако су љубав крунисали браком, Бора и Дубравка немају деце.

Неостварена жеља Боре Ђорђевића била је да поново постане отац.

- Постоје ствари за којима жалим, а пре свега што немам више деце - открио је једном приликом за домаће медије.

Подсећања ради, да је Борино здравље озбиљно нарушено потврдио је и менаџер Бане Обрадовић.

- Стање Боре Ђорђевића се погоршало, прима висок кисеоник и није могуће да се уради ниједна операција.

Колеге, пријатељи, али и армија фанова неуморно шаљу поруке подршке у нади да ће Бора што пре оздравити и запевати на великој сцени. 

(Глориа)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas