Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"НЕМА ШТА ДА КРИЈЕМ": Бора Ђорђевић је једном прилико открио зашто се преселио у Словенију

Бора Ђорђевић, фронтмен групе "Рибља чорба" хоспитализован је у Клиничком центру у Љубљани где се налази на одељењу интензивне негде прикључен на респитатор

1725353652_1724419758_519313_85082-riblja-corba-ig_f.jpg
Фото: Атаимагес.рс/ А.А.
Oglas

Бора Ђорђевић ужива у браку са својом трећом супругом Дубравком због које је дуго живео на релацији Србија - Словенија. Једном приликом Бора је открио детаље њихове љубави.

- Упознали смо се у Крању и заљубили у Марибору. Наш следећи сусрет био је у Бањалуци. Љубав нам је процветала у Бечу, а у Љубљани смо се озбиљно заволели - објашњавао је раније он за "Стори".

Бора је одувек истицао да је заљубљен у своју супругу због које је напустио Београд.

- Никада се нисам боље осећао. Нон-стоп сам на релацији Србија-Словенија. У Словенији постоји жена која ми је украла срце. Кад нисмо заједно, не силазим са телефона. Заљубљен сам, немам шта да кријем, нека зна цео свет - казао је био Бора у једној емисији.

Љубав га је тако одвела у овај град, из ког се за Србију враћао углавном због пословних обавеза.

Дубравка му пушта песме у болници

Подсетимо, Борин менаџер Бане Обрадовић открио је јуче детаље рокеровог здравственог стања.

- Бора је и даље на респиратору, интубиран, ево већ 8 дана, у Клиничко болничком центру Љубљана. На интезивној је нези, стање је стабилно. Лекари и медицинско особље дају све од себе, пазе на Бору, како медицински, тако и по свим другим питањима, а љубазност је на врхунском нивоу - рекао је он и додао:- Супруга Дубравка обилази Бору сваки дан, пушта му песме Рибље Чорбе, разне гласовне поруке подршке, које шаљу пријатељи, родбина и познате особе са естраде. Више пута му је пустала песму, која је отпевана на Маракани, на утакмици Црвене Звезде, уз присуство и певање 45.000 људи. Сада у овим тренуцима, Бори је потребан мир и време да се здравље поврати у жељено стање. Његови ближњи и сви који га волимо му шаљемо љубав и позитивну енергију, да успе у својој борби. Зато молимо све оне који га воле, све новинаре, а и оне које су му мање наклоњени, да поштују тренутак у коме се Бора налази. Такође Бориној породици је потребан мир да би истрајали, и били успешнији у овој борби. Породица се више неће оглашавати поводом његовог здравственог стања и желе мир. Многобројне колеге се јављају, дају подрску, као и пријатељи, медији, фанови...Хвала свима.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas