Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"НЕ ЗНАМ ВИШЕ НИ ШТА СЛАВЕ": Горан Бреговић је деци дао слободу избора - није се мешао у то које ће вероисповести бити

Кантаутор Горан Бреговић ниже бројне успехе на пословном плану, а осим тога што је један од најуспешнијих музичара и ван граница наше земље, он може да се похвали и те како успешним приватним животом.

1726988072_7c43a18bac8c1f50c527de31b7c8c8f722277f81.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Познато је да из брачне заједнице са Џенаном Бреговић, Брега има три ћерке - Ему, Лулу и Уну. Ако гледа порекло, по оцу је Хрват, а по мајци Србин, супруга му је муслиманка, а све три ћерке су различите вероисповести. Из угла супруге Џенане Бреговић и њега - то је избор њихових наследница.

- Моја деца, када су била мала, у време Бајрама били муслимани, јер су се тада добијали поклони, а за време Божића и Ускрса су били хришћани, јер су и тада поклоне добијали. Сада више не знам шта славе. Мислим да је само средња будиста. То ми, наравно, не смета. Моја деца ће бити Французи, мада воле долазити у наше крајеве и имају пријатељице овде, а за супругу и мене је касно. Нас двоје ћемо увек бити наши. Лечени наши. Тешко је у животу од тога се излечити - рекао је пре неколико година Бреговић.

"Ви треба да омогућите деци да имају слободу избора"

Брега је истакао да поштује изборе своје деце, па се присетио како су празници изгледали у његовом детињству:

- Ви треба да омогућите деци да имају слободу избора, када бирају да буду свесни шта бирају. Остављам им слободу хоће ли ће бити религиозне или не. Мој отац и мати су били комунисти, тако да се у мом дому нису славили верски празници, али изнад мене је живео православни поп, тако да сам увек имао јаја за Васкрс. Истовремено сам био у таквом комшилуку да сам за Бајрам увек слао компијана курбан, то је месо од овна који се коље за Бајрам. Тако да сам тог дана добијао курбан. Без обзира на то што сам био у једној таквој кући, Бог ми је редовно слао сигнале - истакао је Бреговић једном приликом.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas