Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"НЕ ЗНАМ ШТА ЋУ ЈА БИТИ ТОЈ БЕБИ": Ана Севић проговорила о трудноћи садашње супруге Дарка Лазића

Ана Севић је дала изјаву поводом вести да њен бивши муж Дарко Лазић са Катарином чека још једно дете

1717577180_Foto-Ata-A.A.-Printscreen-Instagram-darkolazic.jpg
Фото: Атаимагес.рс А.А, Принтсцреен/ Инстаграм - дарколазицоффициал
Oglas

Фолкер Дарко Лазић и његова супруга Катарина чекају ћеркицу, а сада је певачева бивша жена Ана Севић проговорила о односу са њима.

Наиме, уочи откривања пола бебе, Катаринини блиски људи погађали су да ли она носи дечака или девојчицу, а на видео снимку нашла се и Ана Севић са супругом Даниелом Недељковићем.

Она је том приликом рекла да су они "тетка и теча" Дарковом будућем детету, а сада је прокоментарисала ту своју изјаву.

- Тај снимак смо направили Даниел и ја за откривање пола бебе. То је дивна успомена. Не знам коју титулу бих дала себи и назвала то што ћемо бити тој беби, али свакако ћемо бити јако блиски и јако ћемо је волети. Лорена се радује што ће добити сестру и навијала је да добије сестру - рекла је Ана која се потом осврнула на негативне коментаре на рачун њеног односа са бившим супругом.

- Мислим да ће тих предрасуда бити заувек и за 20 година. Хвала Богу да је великој већини нормално, свако нека ради са својим животом онако како мисли да треба да ради - рекла је она између осталог.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas