Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"НЕ ЗАБОРАВИ СВОЈ ДОМ АНЂЕЛЕ, ПОГЛЕДАЈ НАС ПОНЕКАД": Бранислав Лечић не може да сакрије тугу због Борине смрти

Бранислав Лечић се опростио од свог дугогодишњег пријатеља

1725463020_Foto-Ataimages.rs-A.A.-Bora-i-Lekic.jpg
Фото: Атаимагес.рс/ А.А.
Oglas

Легендарни рокер који је обележио музичку сцену Балкана и једну целу еру, Бора Чорба, преминуо је данас у 72. години.

Бора је умро у болници у Љубљани где су се лекари данима борили за његов живот.

Последњих дана његово здравствено стање и проблем са плућима који је имао су се нагло погоршали, а Бора, нажалост, није издржао.

Од њега су се опростиле бројне јавне личности, међу којима је и Бранислав Лечић који му је упшутио емотивне речи.

- Са великом тугом сам примио тужну вест да си отишао драги пријатељу и Велики песниче. Заувек ће ми остати успомена када си ме давних година, када смо обоица били млади и бунтовни, испред Шуматовца питао: Да ли имам гитару у стану? А становао сам веома близу у улици са тадашњим називом 29. новембар број 17. Зграбио си ме за руку и одвео у мој стан где си ми премијерно одсвирао "Лутку са насловне стране" и упитно разрогачио очи као дете које је тражило потврду да ли је урадило нешто добро и оригинално - истакао је Лечић и додао:

- Рекао сам ти тада да ће то бити несумњиво Велики хит. Био си пресрећан, а и ја са тобом. Стари добри друже, ништа се не секирај, твоје песме ће вечно сведочити о теби! Тамо горе, не заборави свој дом Андјеле. Погледај нас понекад!

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas