Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"НЕ МОЖЕ ОН МЕНИ ДА НАПРАВИ ПРОБЛЕМ": Дечко Даркове мајке проговорио о односу са певачем - Драган изнео своју страну приче

Дарко Лазић је наводно бурно реаговао на вест да су се његова мајка Бранка и њен дечко венчали, а овим поводом се сада и он оглаисо

1720169144_Foto-Ataiamges.rs-Printscreen-Instagram-draganpaunovic.jpg
Фото: Атаимагес.рс, Принтсцреен/ Инстаграм - драганпауновић
Oglas

Недавно је одјекнула вест да се мајка Дарка Лазића, Бранка Лазић удала за свог партнера Драгана Пауновића, због чега је певач побеснео.

Сада се појавила информација да се Дарко наводно обрачунао са партнером своје мајке, а након тога огласио се и Драган и открио шта се дешавало.

- Не, то је тотална неистина. То исто слободно можете питати и Дарка и Бранку, то уопште није истина. Дарко и ја смо у добрим и коректним односима. Дарко је увек према мени био фер, екстра ме је прихватио од почетка моје и Бранкине везе и ја сам њега исто прихватио. Стварно не могу да грешим душу, за мене никад лошу реч није рекао. То што пише у новинама је чиста лаж - открива Пауновић, па наставља:

- И он није рекао "Свадбе неће бити...". Изјава коју је он дао је "Боли ме к****, ако је мајка срећна и ја сам срећан". Наравно уз додатак да је можда рекао нешто у љутини, што он демантује и то да ће он мени да направи проблем. Као прво он мени не може да направи проблем, а и то је стварно неистина. За ових годину дана дечко ми није рекао ниједну лошу реч. Дарко је стварно позитиван лик, али не воли неправду. И ако је рекао нешто, то је зато ако га је нешто изнервирало. Као и за венчање... Он је био у Турској на мору. И кад је требао да се врати, био му је промењен лет. И онда је испало то око венчања и можда је нешто рекао што није мислио. Стварно мени никад ништа погрешно није рекао.

Драган се затим дотакао наводне изјаве "Никад му нећу ући у кућу":

- Ја сам код Дарка у кући био два пута. Једном кад је била свадба и други пут кад је била слава. У кући свекрве нисам био, односно код Даркове бабе, због поштовања. Ни са ким нисам у свађи и ни са ким немам проблем. Дарко је одличан дечко, његов брат исто и у супер односима сам са њима.

Пауновић затим открива какво је то "венчање" заправо:

- Што се тиче мог и Бранкиног венчања, папиролошки смо завршили, да би могли да боравимо у Аустрији. Зато што ја поседујем холандски, а она српски пасош. Пријављени смо као партнери. То није званично венчање. Са Дарком немам ниједну несугласицу, он и ја смо дан-данас много добри. Стварно немам ниједну ружну реч да му кажем, нити је он мене звао да ми запрети. Ми да смо хтели да се венчамо, направили бисмо свадбу. Разговарали бисмо са Дарком. Бранка и ја смо ипак људи у годинама и то нам не приличи. Кад би правили тако нешто, наравно да би наша деца била ту.

Бизнисмен се надовезао и ма Даркову изјаву да његову породицу користи за сопствену промоцију.

- Морам да кажем да сам ја нама купио стан у Бечу и да нам је тај папир требао да би нам олакшао боравак тамо. Пошто смо већ често тамо, јер сарађујемо са доста музичких кућа, па да не спавамо по хотелима. Дарко живи луди живот, вози добра кола, живи свој живот. Нити мене занимају медији, нити познанство. Ја сам сарађивао са доста јаких људи из света спорта. Мени маркетинг не треба. Да ли он има паре или нема, то је његова ствар. Никад у животу нисмо ни причали о томе, нити је он нешто захтевао од мене, нити ја од њега. Једино што сам му тражио је да буде на првој аудицији у Бечу у жирију. То је био први пут. Даље ја никада ништа нисам очекивао од њега. Има свој посао, има своју жену - прича он додаје:

- Убудуће свака следећа лаж која буде писана и објављивана без моје информације, тај лист биће тужен. Ја нисам политичар и не желим да сада мене због мог имена и угледа бивша Бранкина другарица оцрњује у медијима. Ја то више нећу да дозволим. Дарко је ипак и навикао на такве ствари, он је естрадна личност.

(Телеграф)

БОНУС ВИДЕО:

 

хттп://Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas