Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"НЕ МОГУ ДА ЗАМИСЛИМ ДАН БЕЗ ТВОГ ОСМЕХА": Огласила се вереница Лијама Пејна - њене речи кидају душу

Кесити је објавила саопштење у којем је открила како се осећа у данима након што је некадашњи певач Оне Дирецтион настрадао.

1729768450_1729157858_Foto-Profimedia-Printscreen-X-Poptaless-671a2c0272191.jpg
Фото: Профимедиа, Принтсцреен/ X - Попталесс
Oglas

Након неколико дана од смрти певача Лијама Пејна, његова вереница Кејт Кесиди огласила се емотивним писмом. Она је данима ћутала, а сада је написала како се осећа.

Пре свега, обратила се Лијаму говорећи како је љубав њеног живота и како је он њен анђео чувар: 

- Не знам ни где почети. Срце ми је сломљено на начине које не могу описати речима. Волела бих да можеш видети огроман утицај који си имао на свет, чак и сада када све изгледа тако мрачно. Донео си толико радости и позитивности свима, милионима обожавалаца, својој породици, пријатељима, а посебно мени. Био си невероватно вољен - написала је.

Кесиди је даље наставила да износи најтананије емоције о свом трагично страдалом партнеру који је пао са балкона собе у Аргенити.

- Ти си, јер не могу рећи био си, мој најбољи пријатељ, љубав мог живота и свако кога си дотако осећао се једнако посебно као и ја. Твоја енергија је била заразна, осветљавала је сваку просторију у коју би ушао. Ништа од овога не изгледа стварно и не могу размишљати о овој новој стварности у којој те више нема овдје. Борим се да схватим како живети у свету без тебе поред мене. Заједно смо се осећали као деца те увек проналазили радост у најмањим стварима. Имао си најљубазнију душу и најзабавнији дух. Осећам се као да сам изгубила најбољи део себе. Не могу замислити дан без твог смеха и љубави. Донео си толико светла у мој живот. Пре неколико недеља седили смо на прекрасној вечери, манифестирајући наше животе заједно. Чувам твоју белешку близу, иако си ми рекао да је не гледам. Писало је: 'Ја и Кејт ћемо се венчати у наредних годину дана / верени и заувек заједно 444’ - додала је те емотивним речима закључила своје писмо:

 - Лијаме, знам да ћемо заувек бити заједно, али не на начин на који смо планирали. Увек ћеш бити са мном. Добила сам анђела чувара. Волећу те до краја свог живота и даље, носећи наше снове и успомене са собом где год да кренем. Заувек твоја' закључила је..

Инфлуенсерка Кејт Касиди и Лијам Пејн отишли су у Аргентину 30. септембра, планирали су да остану пет дана, али се боравак продужио на две недеље. Међутим, она је из одлучила да се врати раније док је певач остао сам у Буенос Ајресу и боравио је у тамошњем хотелу, где је и настрадао након пада са терасе трећег спрата.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas