Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"НЕ БИХ СЕ ОПИРАО ВЕНЧАЊУ": Рале спреман за брак са Аном Николић

Композитор Горан Ратковић Рале изјавио је да је спреман да подигне везу са Аном Николић на виши ниво

1719471055_Foto-Ataimages.rs-A.A.-Rale-i-Ana.jpg
Фото: Атаимагес.рс/ А.А.
Oglas

Композитор и певачица деценијама су добри пријатељи, а љубав међу њима планула је током рада на Анином новом албуму. Горан Ратковић Рале и Николићева на почетку су везу крили од јавности, а Ратковић је сада проговорио о њиховом емотивном односу и признао да је спреман да везу подигну на виши ниво.

- Нисам разговарао са Аном о венчању још, али се томе не бих ни опирао. Она је једна предуховита жена, а ја се на то палим. Пре свега ме је завела мозгом, са њом је увек јако занимљиво - објашњава музичар и признаје да му не прија што медији прате сваки њихов корак откад су озваничили везу.

- Смета ми што смо због нашег односа Ана и ја толико заступљени у медијима, али ја не могу ништа да урадим поводом тога. Ана је, са друге стране, на то навикла. Не смета јој пажња медија због наше везе, јер је код ње увек нека фрка - рекао је Горан Ратковић кроз смех.

Рале је током разговора за "Светски радио" истакао да су он и Николићева поред љубавног, добар спој и на пословном плану. Композитор и певачица ништа нису препустили случају, већ су на време успели да заврше све обавезе око певачициног новог албума који излази крајем текуће недеље.

- Све припреме око Аниног новог албума смо завршили на време. Пазили смо на сваки детаљ. Ово је један лични албум, ван свих оних кретања које смо имали досад. Мислим да ће људи препознати ту њену искреност. Има свега, има и љубавних текстова, али ниједна песма није посвећена мени - рекао је Рале.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas