Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

НАТАШИ НИНКОВИЋ НАГЛО ПОЗЛИЛО: Завршила у Ургентном, а познато је и у каквом је сада стању

Глумица Наташа Нинковић је јуче примљена у Ургентни центар након што јој је позлило на проби у позоришту

1716016843_Foto-Ata-N.Skenderija.jpg
Фото: Атаимагес.рс, Н. Скендерија
Oglas

Након урађених анализа, Наташа Нинковић пуштена је кући, а сумња се да јој је позлило због премора.

Она је све време била у пратњи супруга који јој је био невероватна подршка. Након детаљних прегледа, глумица је отишла у свој дом, а у зграду на Топличином венцу ушла је без мужа. По напуштању болнице била је врло бледа.

Фанови су преплавили друштвене мреже са порукама подршке, те су исказали поштовање и љубав нашој чувеној глумици.

"Рањива сам"

Подсетимо, током гостовања у емисији "Балканском улицом" Наташа је открила да је цео живот рањива.

- Доста сам писала дневнике раније и скоро сам их нашла и изненадила се шта сам писала. Ту су све били моји снови и схватила сам да све што је млада Наташа тада желела ја сам остварила и отишла и даље од тога. Кад сам то видела, рекла сам себи: кад будеш у некој кризи или мислиш да ти нешто фали, овога ћеш се сетити. У младости сам често била бунтовна, била сам борац и то није било лако за моје родитеље. Било ми је све то тескобно и тесно, Београд ми је био мали, а не Требиње. И данас се суштински не разликујем превише, али се осећам испуњено и остварено - рекла је она и додала:

- Цео живот сам била преосетљива и нисам знала тиме да владам. Мама ме је звала Калимеро, у смислу да сам само плакала кад год ме нешто повреди. И дан-данас сам рањива, само што сам у последњих неколико година научила да се с тим носим и себи дајем дан или два да се с тим изборим. Раније је то трајало дуже, али сада ако ме неко разочара, морам то да рашчистим, не могу то напола. Онда кажем себи: "Је л’ то тако - јесте", онда идем даље.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas