Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

НАША ПОЗНАТА ПЕВАЧИЦА СМРШАЛА 30 КИЛОГРАМА: 12 дана ништа није јела, па нарушила здравље

Певачица нагласила је да је њена дијата веома ригорозна, те да никоме не би препоручила такав начин мршављења

1725261546_Foto-Ataimages.rs-A.A.-Zorana.jpg
Фото: Атаимагес.рс/ А.А.
Oglas

Певачица Зорана Павић проговорила је о губитку килограма, она је испричала како је за четири месеца изгубила 30 килограма. Ипак, нагласила је да је њена дијата веома ригорозна, те да никоме не би препоручила такав начин мршављења.

- Пишу ми углавном жене, да им дам савет. Ја сам ујединила више ствари. Ригорозна варијанта ме коштала здравља, 12 дана нисам јела, користила сам неке сирупе. Било ми је јако битно да изгледам како сам желела, то ми је пошло за руком, али ми је било нарушено здравље. Променила сам свој начин живота. Имала сам хормонски поремећај, али се све довело у ред. Сада сам она стара - нова - причала је Зорана.

- Ја сам скроз променила исхрану. Ја сам 20 дана јела само жив лимун, без коре. То никако не бих саветовала. Приметила сам да ми то убија апетит, носила сам га са собом. То никоме не бих препоручила, јер сам прилично нарушила желудац. Али, ја сам тако убила апетит… Не препоручујем! Не, никако! После тога сам ушла у један поптуно други систем. Ујутро замрзнуто воће, и то шумско, којег увек имам, и то у блендер. Искључиво супице без теста (чак сам научила да кувам супицу) и искључиво бело месо - објаснила је певачица у једној емисији.

Певачица се потпуно одрекла слаткиша, узме их само понекат и то врло ретко. Има више оброка дневно, а открила је да је поента у бареном поврћу и месу, као и рибу која може да буде и туна из конзерве и пастрмка.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas