Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"НАША ДЕЦА НЕЋЕ ДА УЧЕ": Гоца Тржа оштро о школи и раду професора

Гоца Тржан дала је свој суд о данашњем васпитању деце, те о односу родитеља према својим наследницима и њиховим професорима.

1711711839_amig_show_27062023_0075.JPG
пхото:АТА
Oglas

Гостујући у једној емисији позната дама, без устручавања, критиковала је "модерне родитеље" и њихову размажену децу.

- Толико подилазимо својој деци, да наша деца данашња немају реалну представу о томе колико знају, јер им се и у школи подилази. Родитељи долазе у школу да објасне професорима како њихово дете не заслужује тројку него четворку, јер њихово дете је најпаметније - јасна је Гоца Тржан.

Кога ће наша деца сутра да лече, саветују и помажу?

Певачица истиче да кћерку Лену Маринковић учи да се сама избори за свој успех.

- Мени моја ћерка сваки пут када је дошла са било којом причом о школи, ја сам рекла: "Добро, саслушаћу те, али ме не занима. Избори се, бре. Ма, не интересује ме. Мислиш да знаш за четири, а она ти је неправедно дала три. Нађи начин да добијеш четворку, бре. Немој да ме смараш! Или имај тројку. Ћао!" - истиче Тржанова.

Гоца сматра да се мора јасно знати ко је професор, а ко ученик, те да подилажење деци може имати катастрофалне последице по њихову будућност.

- Шта значи то да ја идем ја да објашњавам професору како се решава квадрат бинома? Јесте ви, бре, људи нормални? Јесте ли ви побеснели, човече? Па треба та деца ваша једног дана некога да лече, некога да саветују, нешто некоме да ураде... Како ће знати да ураде, ако не знају када греше? Ако не знају да се изборе за себе, ако не зна да научи? Наша деца неће да уче - поентира Гоца, па додаје да све што нам се догађа је последица такозваних трендова:

- То су ови нови трендови у васпитању. Као што имаш трендове у исхрани. Прво се није јела свињска маст, јело се уље, па се онда јео маргарин, јер је то као боље од уља. Е, па, сад се опет враћамо на свињску маст. Исто је то и мода са васпитањем - закључује певачица.

(Курир)

Бонус видео:

 

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas