Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"НАЈВИШЕ ВОЛИМ ШТО МОГУ ДА СЕ ПОПНЕМ НА БИНУ И ДА БУДЕМ ДЕТЕ: Велики Дизни концерт који све враћа у детињство

Глумци и певачи који тумаче ваше омиљене Дизни јунаке проговрили су о њихоим омиљеним јунацвима из детињства

1713275738_unnamed--1-.jpg
Пхото: Наташа Тутњевић
Oglas

Једни од најпознатијих глумаца и певача који су синхронизовали ваше омијене Дизни цртаће причали су своје доживљаје са проба за велики Дитзни концерт који ће се одржати у МТС дворани у два термина. 

На том концерту имаћете прилику да се сусретнете са фантастичм гласовна екипе извођача међу којима глумци и музичари Горица Поповић, Јелена Гавриловић, Зејна, Зое Кида, Милан Антонић, Невена Божовић, Душан Свилар, Стефан Здравковић Принц, Лејла Хот, Марко Луис, а музички уредник догађаја је композитор и текстописац Марко Кон.

Једна од најпознатитјих глумица Јелена Гавриловић открила је да ли се поистовећује са својим ликом принцезе Елсе из Залеђеног краљевства: 

-Да ли се ја поистовећујес са Елзом, наравно! Ја се и обласчим ксо Елза то већ сви знају, и невероватна ми је част опет да се нађем у друштву овакве једне екипе, да се изразим, тако је заиста. Ово је најбоље што Београд има. Ми смно дошли да из срца одпевамо то.- рекле је Јелена. 

Певачица Зое Кида истакла је како јој је жао што пре није била део овог пријекта је срећна што је сада ту: 

Жао ми је што прошле године нисам могла да будем део овога а толико дивних ствари сам чула, ја сам пре свега као мама мале деце уз телевизор и  велики сам фан наравно од малена Дизнијевих филмова. . 

-Највише волим што могу да се попнем на бину и да будем дете. Када  је изашао Краљ лавова ја сам га гледао једанаест ипо пута а ипо је билои јер сам 12.пут закаснио на филм оа сам одглредао само пола.-рекао је Марко Луис. 

Бонус видео: 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas