Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"НАЈВИШЕ МИ НЕДОСТАЈЕ МАМА": Анастасија Гудељ открила како изгледа Немањин и њен живот у Севиљи

Певачица Анастасија Ражнатовић проговорила о животу на релацији Београд - Севииља

1717919948_finale_zvezda_granda_08062024_0058.JPG
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Анастасија Ражнатовић синоћ се појавила на финалу "Звездама Гранда" како би била подршка мајци Цеци Ражнатовић, као и кандидатима којима је она била ментор.

Анастасија је овом приликом честитала победници успех и открила да ли би снимила дует са њом.

- Пресрећни смо, много ми је драго због маме. Супер је Шејла Зонић - рекла је Анастасија и додала да ли би снимила дует са њом:

- Па, ја тренутно не снимам ништа, али ништа није искључено.

Анастасија и Немања су недавно обавили грађанско венчање у вили на Дедињу, а млада музичка звезда је открила да ли се од тада у њиховом односу нешто променило.

- Тај папир ништа не мења, исто нам је и пре него што смо и након што смо потписали папир. Живот у Шпанији је савршен, углавном ми породица недостаје. Бићу овде за мамин рођендан, али већ сутрадан путујем. Није ми тежак живот у коферима, ја сам сада више у Шпанији, али много волим да дођем да видим своју породицу.

Како истиче доста тога о фудбалу је научила управо од свог супруга фудбалера Немање Гудеља.

- Не знам све о фудбалу, нисам неки експерт али научила сам доста тога. Пре него што сам упознала Немању нисам знала ништа о фудбалу, није ме интересовало, али сада сам због мужа научила доста тога - пратим утакмице, гледам - рекла је Анастасија и додала како се њен супруг сналази у музици:

- Немања је изузетан слухиста и јако је музикалан и он воли да каже да се није бавио спортом од малена, да је кренуо са музиком био би топ топова. Врло је сигуран у себе у свим сферама. Све воли што му ја певам.

- Била сам принуђена у Севиљи да причам на шпанском јер нико не прича енглески. Није ми било тешко да научим имала сам предзнање из теленовела - каже Анастасија и додаје да јој мама највише недостаје у Шпанији, али и српска кухиња:

- Мама ми највише недостаје, нас две смо јако везане. Ми смо као најбоље другарице, и све што ми се деси прво њој јавим. Нон стоп смо на видео позиву. Недостају ми и сарме, мој теча Цоле ме увек изненади кад ја дођем и направи ми сарму.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas