Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Најтужнији дан у животу Слободе и Драгане Мићаловић: "Није лако говорити о тим стварима" (ФОТО)

Лепе глумице су на данашњи дан изгубиле оца пре пет година

1654428007_draganam.jpg
Фото: Yоутубе/принтсцреен/К1
Oglas

Наш глумац Драган Мићаловић преминуо је 5. јуна 2017. године. Иза себе је оставио супругу Милицу и три ћерке - глумице Слободу и Драгану и њихову најстарију сестру Мирјану.

За прослављене глумице губитак оца је немерљива туга о којој не причају много у јавности, али на друштвеним мрежама поделе емотивне и вирдљиве фотографије посвећене оцу. Оне не крију да им је отац био највећа подршка и ослонац током живота.

"Није лако говорити о тим стварима. Држимо се, као што верујем да се свака друга породица бори када доживи такву несрећу. Свако то подноси на свој начин, али је тешко" - рекла је једном причиком Слобода за "Сторy", док се Драгана надовезала:

"Обе смо морале да будемо јаке, некада своју снагу ја пружам њој, а некада је она улива мени. Како-кад, зависи од тренутка".

Тим поводом, Драгана је објавила слику која је многе растужила.

Прочитајте још: Саманта из култне серије "Секс и град" скинула се у купаћи у 7. деценији: Многобројни фанови одушевљени (ФОТО)

Фото: Инстаграм/принтскрин/хипокампелефентокамела

"Већ пета година, мој капетане" - написала је глумица која је свог оца ословљавала са "капетане".

Драгана је била изузетно везана за оца, а пре две године је на свом Инстаграм налогу посветила му је  дирљиве речи, посвећене рођендандану глумца који, нажалост, није дочекао:

"Добри мој капетане... Добро смо. Добро је Мака. Ц̌увамо је. Говорим јој сваког дана по сто пута да је волим, све мислим успећу да јој надоместим мало тебе. Она се смеје. Стално, а знам да јој дус̌а врис̌ти твоје име на сав глас. Ц̌ува се и она, ево већ трећи месец у карантину. Данас је изас̌ла. Рођендан ти је, мора баклава да се спреми. Приц̌амо стално о теби и смејемо се... и плац̌емо. И тес̌ко је, не знам да ли је тез̌е када иде све низбрдо или када иде узбрдо. Знас̌ да се трудим да све урадим како треба. Забрљам врло ц̌есто, али знас̌ ме. А знас̌ и да те волим као с̌то никог нисам и никог нец́у. Срец́на сам, капетане, има ко да ме ц̌ува. Видис̌ ти то. Воли те твоје најмалецко мезимц̌е највис̌е на свету", написала је 6. маја 2020.године, када је Драган требало да напуни 70 година..

Бонус видео:

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas